IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Tinkerhell_

Tinkerhell_

PeppiLottaaaaa

KESÄ <3 <3 <3Keskiviikko 10.05.2006 14:38

IhQdaa... ihanaaaaa, kesä on tullu <3 ihanaa <3 NIIN hyvä mieli... KIITOS kaikki te ihanat ystäväni ketkä olette mulle olemassa. Rakastan teitä kaikkia hirmusti!!! Ja Johnny... sua tulee ihan VITUNMOINEN ikävä ku lähdet!!! Eilen oli parhainta.... tommoset hetket todistaa sen et mä todellaki elän, ja mulla on siihen todellinen syy...IHANAT ystävät!!! Vaan yks pieni ihminen...mut sai mulle eilen NIIIN hyvän mielen..kaiken tän paskan jälkeen!!! OLET TOSI TÄRKEE <3 <3 <3 ja niin olette te muutki. Erityisesti |pyyttoni| mitä tekisinkään ilman sua... kuka mua aina auttais kaikista sähläyksistä raiteille ellet sä... ilman sua, ei olis mua USKO POIS!!! me ollaan 15v teinikaksoset.. IHAN AINA!!! Ei me koskaan aikuistuta... tai mä en ainakaan halua!!! Onhan noita kavereita ja ystäviä ollu ja menny, mut... te jotka ootte pysyny alusta asti... OOTTE TÄRKEIMPIÄ!!! Rakastan teitä!!!!!

Pidetään ittemme miehinä!!!!! KESÄÄÄ KAIKILLE!!!!!!! ... tehään tästä taas yks sellanen kesä mitä muistellaan vielä kauan!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.