IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
En voi tajuta, että koulu loppuu huomenna. KU on paketissa, enää uupuu TT:n raportti. Teen sen torstaina rättiväsyneenä töiden jälkeen. Valmistaudun koko ajan lisää ja lisää kesään. Tänään lainasin ekat kirjat "kaverikirjastoista", eli tässä tapauksessa Veeran kirjahyllystä. Vielä ajattelin katsastaa ainakin Kutron ja Ellin hyllyt. Ja Bärreliinillä on uusin Harry Potter. Myös Mikolta kotoa löytyy kirjoja vino pino... Ja olen odottanut kuin kuuta nousevaa sitä päivää, kun tentit ja raportit ja kaikki on hoidettu. Mutta tänään tuli sellainen olo, että voisin jatkaa toiset 9 kk putkeen tätä elämää.

Rakastan näitä tällaisia päiviä. Ensin koulussa tehtiin ryhmätyötä [ja oltiin aidosti innostuneita] monta tuntia. Sitten Sallulah tuli meille. Istuttiin mun huoneessa ja keittiössä ja onnistuttiin olemaan herättämättä Bärreä, joka nukkui neljän tunnin päikkäreitä. Täältä lähdettiin Veeralle viimeisille Martta-kahveille. Kuvittelin meneväni aikaisin nukkumaan, joten skippasin kahvin, mutta sain herkullista uunijäätelöä [en ollut koskaan moisesta kuullutkaan!] ja persikkajääteetä suoraan ulkomailta. Sieltä käytiin hauhauhau-ulkoiluttamassa Tove ja ripustamassa pyykkikoneeseen unohtuneet pyykit [hupsista] ja jatkettiin sitten koulun saunalle, missä Isokäsi vietteli tiimisaunailtaa ja me päästiin luvan kanssa kuokkimaan. Ja jotain tunti sitten ehkä kotiuduttiin. Se siitä aikaisin nukkumaan menosta sitten, kun istahdin koneelle kirjoittamaan puhtaaksi tiimimme viimeisiä pohdintoja...

"Ihanaa, että meillä on tällainen koulu, että me tullaan tänne vapaa-ajallakin". Niinpäh. Muistan sen pääsykoepäivän. Auringon paisteen ja järven. Ja kaikki mukavat ihmiset. Eipä niistä ihmisistä päässyt sisään kuin Mira, mutta mepä sitten asustellaankin naapureina ja lenkkeillään yhdessä. Ja kaikki nykyisen elämäni ihmiset ovat vielä tsiljoona kertaa ihanempia, kuin ne, joita silloin tapasin Miran lisäksi.

Muistan sen kesäisen päivän, kun istuin takapihan kuistilla ja puhuin Jonskun kanssa puhelimessa selittäen pääsykokeista. Ja sanoin, että oli ihanaa olla pääsykokeissa ja nyt on sellainen olo, että Diak voiskin olla mun paikka. On se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.