IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.12.2005 01:26

Olen nauttinut lauantaista täällä. Siitä, kun aamulla äiti keitti aamukahvia heti, kun kuuli kelloni herättävän. Nousin vasta kymmenen minuutin päästä, mutta silloin kahvi olikin jo tippunut. Nautin siitä, että saa istuskella naapurissa mummun keittiössä ja jutella. Ja siitä, että voi ottaa auton ja ajaa Raumalle ja nähdä ystäviä. Istua Merin ja Laurin keittiössä ja nauraa. Keittiöt ovat oikeastaan lempipaikkojani. Merin kauraomenapaistoskin oli tällä kertaa täydellistä. Kyllä se viimeksikin hyvää oli, vaikka rasvaa olikin aika paljon...

Luulin, etten tarvitsisi enää tekstariliittymää, kun muutan Järvenpäähän. Vaihdoin puhepakettiliittymään - ajattelin, että soittelen Pyhärannan/Rauman -ystävien kanssa ja ns. turhien tekstareiden lähettely loppuu. Kuitenkin olen viikonlopun aikana lähetellyt viestejä jo kolmen opiskelukaverin kanssa. On kai otettava suurempi tekstaripaketti puhepaketin seuraksi. Mutta en välitä. Koulussa ihmiset ovat niin ihania, että haluankin pitää heidän kanssaan yhteyttä myös viikonloppuisin/epäviikolla [kuten Torttu etäviikon vahingossa tekstarissaan nimesi].

Huomenna on raumalaisia ala-astelaisia telkkarissa kymmeneltä. Päätin siis herätä jo silloin. Ja tajusin, että tunnen edelleen itseni raumalaiseksi. Vaikken ole sielä kohta seitsemääntoista vuoteen asunutkaan... olen pyhäranta-rauma-järvenpääläinen. En oikeastaan tiedä, voiko niin sanoa. Sanon kuitenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.