IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

kun tapahtuu, on helpompi hengittää...Maanantai 05.12.2005 00:52

Käytiin äitin kanssa ostoksilla Raumalla aamupäivällä. Tuhlattiin, mutta sainpa kaikkea kivaa ja tarpeellista. Kuten jouluvalot ikkunaani tai parvekkeelle, mihin sitten saankin ne viritettyä. Osaankohan ilman poikien apua?

Partiolippukunnallamme oli joulujuhlat. Isä tuli töistä kotiin vähän ennen kuin mun piti lähteä ja unohduin keittiöön kahvikupin ääreen juttelemaan isän kanssa. Sitten ne nauro äitin kanssa, kun ryntäilin tuttuun tapaan ympäri taloa tajuttuani että pitää lähteä.

Joulujuhlissa huomasin taas olevani edessä vetämässä ohjelmaa, josta en oikeastaan tiennyt yhtään mitään. Parasta oli, että sai laulaa joulupukki-laulun. Partion joulujuhlat se paikka, jossa pääsen sitä kerran vuodessa laulamaan. Mutta eipä sitä laulua tarvitse useammin laulaakaan.

Heitin neljä tyttöä kotiin ja palasin takasin Santtiolle. Suskin porukoiden tuvassa katseltiin Idolsia ja oli taas hyvä olla. Suskilta mummulle ja sitten kotiin. Oli taas kiireinen päivä, mutta jälleen kerran huomasin pitäväni kiireestä. Tosin olen oppinut myös nauttimaan myös kotona olosta; siitä kun Bärren kanssa levitetään "olohuoneen" sohva, tehdään poppareita tai kudotaan, ja katsellaan telkkaria... Ja ollaan vaan.

Huomenna Kokemäen, Tampereen ja Riksun kautta kotiin. Vain tunti bussissa, loput junalla! Olen ihan kyllästynyt pitkiin bussimatkoihin. Luulin Brasilian-reissujen 18 tunninkin bussimatkojen jälkeen, ettei kolme ja puoli tuntia tuntuis missään, mutta kyllä se tuntuu. Junat on paljon kivempia.

Isällä on uus lelu. Iso ja hieno telkkari. Minä en siitä niin välitä. Mutta voisin silti joululomalla kutsua ystäväni tänne leffa-iltaan. On niin kova ikävä joitakin ihmisiä, joiden näkemisestä on vierähtänyt ihan liikaa aikaa. Mutta kaikkea ei voi aina saada. Ei edes toista keltaista hametta, vaikka kuinka haluaisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.