IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

ItsenäisyyspäiväKeskiviikko 07.12.2005 03:13

Luulen, että vielä on 6.12, koska sisäinen kelloni ei hälytä minulle vuorokaudenmuutoksesta ennen kuin aamulla yhtäaikaa herätyskelloni kanssa.

Kummitädistäni tuli rouva Huuhka. Vihkitilaisuus oli pieni mutta tosi lämmin. Uskon, että kummitätini on nyt todella onnellinen. Se näkyi kauas. Kirkkoherra luuli, että olen liian nuori todistajaksi. Eipä ollut eka, joka luuli mua nuoremmaksi kuin olen. Joskus ehkä tulen pitämään siitä, mutta en vielä.

Juttelin junaseisakkeella tuntemattoman ihmisen kanssa. En ole osannut vielä päättää, pidänkö siitä, ettei tuntemattomien kanssa juttelua harrasteta Suomessa kovin yleisesti. Esimerkiksi tänään oli oikein mukavaa jutella jonkun kanssa, koska juna oli myöhässä ja olin kuitenkin hyvien yöunien jäljiltä melko sosiaalisella tuulella, mutta toisinaan "turha löpinä" vain ärsyttää.

Illalla juhlittiin Bärren synttäreitä. Kotimme oli taas täynnä nauravia tyttöjä. Oli oikein leppoisaa. Vilkun ja Veeran kakku oli erinomaista (ja siinä oli välissä juuri oikeat täytteet!). Ihanaa, kun käy vieraita.

Hetki sitten juotiin vielä glögiä Bärren kanssa keittiössä. Seuraavat kaks päivää syödään kiisseliä ja täytekakkua.

Olen alkanut viimeisimmän Trendi-lehden innoittamana tekemään listaa ominaisuuksista, joista en miehessä pidä:
-kuuluu vapaapalokuntaan
-saa minut tuntemaan itseni tyhmäksi.
-on liikaa "joo-joo, kyllä kulta -mies"

Lista tulee epäilemättä vielä kasvamaan.

Olis kai aika taas mennä nukkumaan. Huomenna ehkä aloitan väitöskirja-analyysin, jota varten meille tämä etäviikko annettiin. Tai sitten teen joulukortteja. [Vaikea valinta.]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.