IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Kevät.Sunnuntai 04.03.2007 21:41

Perjantaina eräs pariskunta täältä Ryttylästä otti minut mukaansa Turkuun. Puhuimme koko automatkan, kaksi tuntia. He jättivät minut linja-autoasemalle, jonne jätin rinkkani. Lähdin ostoksille keskustaan ja sain viettää hetken vain itseni kanssa. Tein joitakin löytöjä ja olin tyytyväinen. Ostosreissu venyi niin, että Rauman suunnalta tulijat ehtivät ennen minua Mikolle, jonka synttäreitä [+ myös Suskin synttäreitä] olimme tulleet Turkuun juhlistamaan.

Viikonloppu meni nopeasti. Trivialin pelailua. Herkullista kakkua. Keskusteluja, joita olin kaivannut. Sivistymistä Väinö Aaltosen -museossa. Mun ja Merin "ei-shoppailu-reissu". Herkuttelua. Naurua. Paljon digi-kuvia. Mikon ihana koti. Ystäviä. Ja tänään lounas-päivällinen-tai-jotain kiinalaisessa: matkalla paistoi aurinko ja oli niin keväinen olo ja ruoka oli hyvää. Yhdessä kadunkulmassa sanoin heipat Laurille ja Suskille. En vielä oikein ymmärrä, etten tosiaan välttämättä näe heitä yli vuoteen. Odotan innolla lähtöä, mutta olen onnellinen tästä viikonlopusta.

Palasin junalla takaisin Ryttylään. Toijalaan asti matkustin Henkan kanssa. Siellä vaihdoin junaa ja puhuin Sallan kanssa odotteluajan. En ole nähnyt Sallaa silleen oikein kunnolla aikoihin. Tai siltä se ainakin tuntuu. Taivas oli kauniin värinen, kun jatkon eteenpäin Toijalasta. Ja Ryttylään oli helppo palata loskasta huolimatta. Kolmen viikon päästä olen kaukana loskasta, muttat oikeastaan se loska ei ole niin paha asia. Se kertoo kevään tulosta. Vaikka tämän jälkeen tulisi kolmekymmentä astetta pakkasta, minulle kevät on jo alkanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.