IRC-Galleria

ärsyttäää jännittäää keMaanantai 28.04.2008 22:09

minua jännittää ihan sikana ku mennään ke joensuuhun. Miikka tulee minun mukaan ekaa kertaa ja näkee minun sukulaiset ja kaverit.. No mamma on jo nähnyt Miikan mutta iskä ei vielä eikä kukaan kaveri.. mie en pysty olee paikoillaan nyt masuun sattuuu niin paljon.. xD pitää toivoo et kaikki menee hyvin siellä..

eilen tuli 9kkMaanantai 28.04.2008 14:51

eilen tuli 9kk ku ollaan oltu yhessä <3
mie päätin tänään ku mie pääsen kotiin mie ja eetu kyllä riehutaan koko päivän niin että kämppä on niin sotkunen ja pompitaan sohvilla kaikkialla eikä kukaa meitä silloin määrää. heheh satu varo sitten meitä heheh me ei totella sua hehehehe.. xD tanssitaan kiusataan toisia nauretaan tehään kaikee hauskaa.. heheh koska mie en ole saanut olla sen pojan kanssa monee kuukauteen nyt olen.

ikävä painaaa x(Perjantai 11.04.2008 02:22

on niin kova ikävä kotiin et satuuu joka paikkaan. mamnaa mariii iskää kaikkkia kavereita kanssa. Tuntuuu niin pitkältä tää onneksio vappunaa pääseee kotiin saan nähä kaikkia tärkeitä ihmisiä.
Nyt on elämä jotekin huomosti en tiiä miks mut tuntuu et mikään ei onnistu. varmaa johtuu tästä ikävästä mikän. ja kevät masenuksesta. pitää toivooo et se vappu lähtis pois.

ens viikolla alkas asiakaspalvelu sekin painaa päällä et miten siellä osaa tehä ja uskaltaa lähtee tekee hommia.

kyllä on tylsä päiväMaanantai 31.03.2008 22:25

kyllä on tylsä päivä olen heränyt 5aikaa ku piti lähtee kullan luolta pois kouluun.. ei kiinosta yhtään mut pakko on huomenna vielä olis koulua sitten alkas taas pitkä loma. ens viikolla vaihtuu jakso ja alkaa asiakaspalvelu vähän jännittää miten siellä osaa mut kyllä meillä menee hyvin ei saada mitään vaikeita juttuja. nyt pelottaa tulee masutauti ku sitä on liikkeellä rakas on kippeenä huomenna pääsee hoitaa sitä..

27.03 08 Maanantai 31.03.2008 22:18

8kk <3

miks aina käyn näin !!!!Torstai 21.02.2008 18:45

tää viikko ollut oah kauhee pää levii tuntuu et maailma kaatuu päälle. mikään ei onnistu kävin äsken tekee kolmatta kertaasaman kokeen eikä mennyt nytkään läpi ooo koko viikon yrittänyt lukee siihen et pääsis läpi sen mut eii.. mika mulla käy aina näin.. x( olis jo ens viikko alkas loma pääsis kotiin vähäksi aikaa saisi olla koulusta erossa ei tarvii nähä mitään kokeita. toivon et loma olis ihana.

tylsäääääTiistai 12.02.2008 14:45

kyllä on tylsää koulu loppu tunti sitten ja nyt eioo mitään tekemistä.. olis rahaa pääsis käymään jossain ja ostella jotain vaikka vaateita ja meikkeja ne on ihan loppu mut ei pitää aina olla köyhä.. ÄRSYTTÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!! oi parin viikon päästä pääsee kotiin jo kotiin kova ikävä mammaa on ikävä ja kaikkia muitakin mulle tärkeitä ihmisiä... Jakso vaihtu viime viikolla niin ei oo ku kaksi päivää kouluu ma ja ti ei mitään tekemistä loppu viikolla.. jos mie lähen nyt siivoo sain ajan kuuluu

ystävä <3<3<3 tanelleTorstai 07.02.2008 15:01

Hymyilet- ja saat minutkin hymyilemään.
Naurat- ja saat minutkin nauramaan.

Sillä sinä olet minun ystäväni,
Minun parhain ystäväni.

Kerrot- ja saat minutkin kertomaan.
Itket- ja saat minutkin itkemään.

Et ikinä pois saa sä lähteä,
Muuten en vois kuin ikuisesti itkeä.
Ystävyyttä jonka hukkasin,
Kun sua mä kylkeen pukkasin.

Otat- ja saat minut ottamaan
Annat- ja saat minut antamaan


Saat sä minut oppimaan, kuinka ystävyyttä otetaan.
Kerrot minulle salaisuuden siitä kuinka tarjotaan
Ikuisesti kestävää,
rinnallasi pysyvää,
tosi ystävää.

Olethan sinä ystäväni,
Mun parhain ystäväni!

27.01.08Sunnuntai 27.01.2008 23:14

oi tänään on ihana päivä meille tuli puolivuotta miikkan kanssa <3 Kyllä se aika menee nopeesti voi uskoo.. kyllä on ollut ihanat ajat tähän asti mie oikeestin rakasta sitä jätkää yli kaiken. en oisi olla ilman sitä enään.. Oli aamullla ihan herätä ku miika oli vierrä saatin olla kahestaa koko viikon loppu. Ärsyttää ku mie tulin taas kipeeksi vasta olin. mut sille ei voi mitään. Kyllä oli vaikeeta ku miikka lähti pari tuntii sitten kotiin. kävin saattaa sen linkkupysäkille. meinasit tulla itku mit sain pidettyy sen.. x( kova ikävä on ku ei nähä ku viikon loppusin sekin on liian lyhyt aika. mut siitäkin pitää olla kiitollinen.

ilman minun ihanaa kaveria en olis nyt miikan kanssa ja olis näin onnellinen <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3