IRC-Galleria

Totuus:
Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat, että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa vain silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan "Ping"-ääneen, jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonanpäästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.

Onnenkapine: Ratsupiiska
Onnennumero: Kahdestaan
Onnenväri: Parrasvalo
Motto: "Eikö tuota esirippua saa muka nopeammin auki?"
Auto: Ferrari

Viha:
Kun joku ärsyttää jalon luonteesi, naamasi punertuu kuin
aamurusko ennen maailmanloppua. Ja maailmanloppu siitä voi tullakin,
olet jumankauta kova vihaamaan eikä mikään elollinen karkaa vihasi
voimaa ja syvyyttä! Karjut kuin leijona ja kiipeät lopulta talosi
katolle julistaen ämyri kädessä vihattujen ihmisten nimet ja
saatanalliset virheet ja vääryydet. Mutta kun ambulanssimiehet vievät
sinut, sanot nöyrästi, että sairasvakuutuskortti unohtui, voidaanko
hakea kotoa?

Seksin jälkeen:
"Enkö ollutkin fantastinen?!"

Suomalais-ugrilainen (lohna):
Jos lohna olet, suret aina menneitä asiota. Kadut sitä, että emosi sinut synnytti, uikuttelet ja kerjäät toisten sääliä. Siksi olet wiinaanmenevä ja kun olet liikaa päissäsi, haet tappeluksia ja kapinoita. Erikoisesti haluut piestä naisia ja lapsia, koska pelkäät reiluwa tappelusta.
Sinulla on kaltaisiasi kaveria ja yhdessä te halveksutte sitä, että toinen on erilainen kuin te. Hankitte itsellenne sotisovat että huomaisitte kaltasenne krouweissa ja markkinoilla.
Jos olet lohnanainen, on sinulla paksut ja karwaiset kintut; ja etsit eellä kuvatun kaltaista miestä.

Juhannus:
Leijona on juhannuksen primus motor ja luojahenki, jonka tehtävänä on "aloittaa", eikä suinkaan "saattaa loppuun". Leijona paistattaa mielellään päivää rantakalliolla, kun muut ahertavat yhteisen hyvän eteen ja pystyttävät juhannuskoivuja hyttysverkot päässään. Leijona heittää huolettomasti pirtin pöytään stockan herkusta ostetun, 600km hiilihappojäissä matkustaneen gnuantiloopin fileen...mutta delegoi sen valmistamisen muille.

Leijona sytyttää ensimmäisen puun savusaunan uuniin...mutta jättää sukulaismiehet yskimään ja huolehtimaan jatkolämmityksestä. Leijona laittaa tulet kokkoon cartierin kultasytkärillä...mutta antaa kyläläisten hoitaa tulen vartioimisen. Leijona on helppo tunnistaa onkimadonkaivajien seurueesta; kun muut kääntävät peltoa, seisoo leijona gaultierin valkoisissa satiinifarkuissa sivummalla ja hoputtaa pitämään kiirettä.

Hän ei osallistu mihinkään niin triviaaliin kuin trivial pursuit. Sen sijaan hän jakelee auliisti vastauksia sivusta ja voivottelee dramaattisesti jos joku heikompiälyinen ei näytä keksivän ratkaisua. (AHHAHAHA D::D:D:D:DD::DDD MIE<33)

Juhannus 2:
meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.
---
Niin totta.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.