IRC-Galleria

Tipe-69

Tipe-69

paremmin mut löytää FaceBookista!

"Tiina-Maria on"Lauantai 28.06.2008 00:06

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 5 ensimmäistä tulosta.
näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.
Haastan... en haastakkaan...tee ja kopio samanmoinen omaan päiväkirjaasi jos lystäät :)

Tiina-Maria opettaa koulullamme lasten Jazz-Kids -ryhmiä sekä aikuisten jazz alkeis/tekniikka -tuntia. Hän ohjaa venyttelytuntia lauantaisin sekä sijaistaa nykytanssitunteja tarvittaessa. Tiina-Maria on vahvasti mukana valioryhmien opetuksessa.

Luonnossa viihtyvä Tiina Maria on syntyisin Ruokolahdelta ja lapsuuden hän on viettänyt Sallassa, itäisessä Lapissa. Lapsuuden muistoihin lukeutuvat marja- ja letturetket saareen tai metsään äidin kanssa, sekä hiihtoretket ja rakovalkeat isän seurassa.

Mistä Tiina-Maria on saanut tuollaisen kultakimpaleen? Tuollaiselle tammalle vaan kovasukuisia isäoriita, tulee tulosta varmasti.. 

Tiina-Maria on muuttanut Sipooseen, jossa Nikkilän mielisairaala on remontoitu ja myyty asunnoiksi. Jugend- ja funkis-alue ei ole enää sairaalakäytössä.

Tänan, et kaitsesite mind, ma olen alati öelnud, et inimesel peab olema omal pea otsas ja tõesti kaardid ainult suunavad, otsustama peab inimene ise kas läheb ühte teed pidi, teist teed pidi või hoopis kolmandat. Saatus ei ole nii fataalne, et nii on ja nii jääb, palju asju saab inimene ise suunata ja natuke veealustest karidest mööda hiilida. Kui mina olen inimest hoiatanud, et ei ole mõtet raisata oma raha, närve ja aega sellele, mis nagunii ei toimi või olen kellegi sutsiidist tagasi tõmmanud,, siis arvan, et olen oma ülesande täitnud. Ja eks ta olegi alternatiivne psühholoogia ning inimesel peab olema vaba valik, kas ta usub Saatanat, Jumalat, psuhholoogi või ennustajat.
Minu tel on 55 991 935.
Edu Teile,
Tiina (Maria on pseudonüüm)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.