IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 18:03

migreeeni, argh..


en päässy kouluunkaa, ku hirvee päänsärky eikä mikään auta. oon maannu koko päivän sängyssä, mut onneks on seppo ollu seurana :)


<sydän> 1vuosi

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 00:15

taas sitä ollaan sunnuntaissa : D menee kyl viikot ihan älyttömän nopeesti. tää viikonloppu meni etenkii hirmu nopeesti. perjantaina ei tehty mittää erikoista, oltiin vaan :) lauantai aamuna niko lähti 5 aikaa jyväskylään työkoulutukseen, mie ja seppo kulutettiin sit aikaa eilen ensin siinä nikolla ja sit tultiin tänne meille :) sepolla oli kivaa, kun sai taas tutkia paikkoja jne. mie tein koulujuttuja ja sain aika hyvin tehtyykin niitä =) mitä nyt välillä piti seppoa vähän vahtia ;) illal mentiin sit viel nikon äitille ja käytiin nellankaa nesteellä jne. mie menin sit nikolle yöks ja seponkaa nukuttiin puol 1 asti tänää :) sit niko oliki 3 aikaa imatralla hain hänet kotiin ja syötiin ja sellasta :) ilta meniki sit aika nopeesti ja katottiin maajusarit ja sit niko toi miut kotiin :P
ensviikko on taas koulussa iltaviikkoa, että en tiie meneekö yhtä nopeesti viikko ku tää viikko, mut toivotaan, et olis taas nopeesti viikonloppu =) paitsi, että ens lauantaina on sit meillä sitä koulua, ku on se avoimien ovien pvä :) no mut ei kestä koulu ku 1 onneks sillo :)
no mut onneks sit sunnuntai on vapaa ! =) nyt mie lähen tästä hiippailemaan unille päin :)


-tiina kuittaa <hymy>-


<sydän> 1vuosi

moikkelis! Sunnuntai 20.01.2008 23:37

huh, sitä on taas viikko menny niin silmissä, ettei oo oikeesti ees tajua, et on taas sunnuntai :) no mut vähän inhottaa et on sunnuntai, mut sit taas ku miettii, et tääki viikko on menny nopeesti ni eiköhän ensviikkokin mee :P heh! ensviikko onki sit ihan normaalia koulua, eli meen aaamulla ja iltapäivällä pääsee pois :) ihan kivaa kyl, vaikka oli vaihtelua toi viime viikkokin. huomenna voi olla taas aamuherääminen vaikeeta, mut eiköhän siihekkin taas totu :)
jepulis,viikonloppu meni taas kerran nopeesti :) ei tehty oikeen mittää erikoista, eilen taas saunassa käytiin ja sellasta :) tänää aamul siivottiin nikonkaa yhessä ja tehtiin ruokaa =) niina ja ville tuliki sit iltapäivällä käymää :) muuten aika normaali viikonloppu ollu. no eipä miulla oikeestaan muuta, mie alan valmistautuu nukkumaan, et jaksan aamulla sit herätä :)

-tiina kuittaa <hymy>-


<sydän> 1vuosi

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.01.2008 22:59

nyt sitä on jo 2 viikkoa koulua takana :) tositosi kivaa on ollu ja tykkään tosi kovasti :) mitn negatiivista ei oo tullu vastaan :> no koulumatkat on pitkiä, mut ne mie tiesin jo etukäteen ja onneks hanna on aina seurana :) hhi. ensviikolla miulla on koulua iltasin, eli mie meen aikasintaa klo 14 kouluu ja silleen :) mut ihan jees, vähän vaihtelua :) tosin harmittaa, ku en ehi nikonkaa ollu sit niiin paljo, mut onneks tiistaina ei oo koulua ollenkaa, ja ei tää oo onneks kun 2viikkoa eikä nekään peräkkäisiä viikkoja =)

Viikonloppu oli ja meni taas jälleen kerran nopeesti, perjantaina oltiiin maijan synttäreillä ja hyö lähti sit siitä baariin =) mie menin taas nikon hakee siinä puol 4 aikaa, eilinen pvä meni aika lailla taas lepäillessä, mikä ei ollenkaan ole huono asia : ) eilen illal käytiin taas saunassa ja ei oikeestaan muuta tehty :) tänää tuli taas aamul nukuttuu pitkää ja sit lähettiinki kyläilee niinalle ja villelle :) pvä meni taas nopeesti ja 8 aikaa mie tulin kotiin ja niko meni viel niinalle ja villelle kattoo elokuvaa, mie en uskaltanu ku se on aika jänskä elokuva =) aika menee kyl ihan hirveen nopeesti johan kohta onki kuukaus koulua käyty :) no ei kyl haittaa yhtää, et menee aika nopeesti kevääseen päin ollaan menossa ja se on kivaa =) valostuu jne! jaksaaa paremmin lähtee aamul kouluun, vaikka ei nytkään oo mitn ongelmaa ollu, ku koulus on kuitenki ollu niiin kivaa ni sinne jaksaa lähtee eikä oo yhtää sellanen tunne, et vitsi ku pitää lähtee kouluuun :) lukiossa oli vähän turhanki usein aamusin sellanen tunne :s ei hjuva ollenkaa! tuntuu et mie oon ollu paljon paremmalla tuulellakin ku oon tuolla koulussa, lukiossa olin aina nii stressaantunu ym...


no nyt mie lähen valmistautuu pikkuhiljaa unille ! =)


-tiina kuittaa <hymy>-


<sydän> 1vuosi

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.01.2008 23:19

se ois sit jo ekaviikko koulua takana =) kivaa on kyllä ollu, enkä kadu lukiosta lähtemistä yhtään! :) aamul joudun herää kyl jo aikasin, mut ei sekään oikeestaan haittaa, viikonloppuna voi sit nukkua :P meil on kiva luokka ja muutenki koulu vaikuttaa ihan kivalta :) viikonloppu meni aika nopeesti taas jälleen kerran :P ei tullu tehtyy mitn erikoista, lauantaina olin hiihtokisoissa kahviossa töissä värjöttelin siis koko päivän pihalla ja voin sanoa, että oli kylmä! illal mentiin sit nikon äitille saunaa ja ei oikeen tehty mitn ihmeellistä muuta. tänääkää ei oo tullu tehtyy mitn erikoista : D mut kivaa silti ollu, kun ei oo koko ajan tarvinnu höntyillä johonki : D jeppis, mie taijan nyt mennä tästä pikkuhiljaa nukkumaan ni jaksaa huomen herätä kouluun =) onneks loppuu jo klo 14 :)


-tiina kuittaa <hymy>-


<sydän> 1vuosi

2008 <3Tiistai 01.01.2008 19:43

1.1.2008 &lt;sydän&gt; 1v. Niko- kulta &lt;sydän&gt;

paras vuosi takana ja monta edessä. Rakastan sinuu kulta eniten &lt;sydän&gt;


Teit meistä kauniin, teit meistä kauniimpaa kuin muut,teit unelmaa, teit parempaa. &lt;sydän&gt;

2007Perjantai 28.12.2007 02:01

vuosi -07

IHMISET ?
1# Kenen kanssa vietit aikaa eniten? - Nikon kanssa on tullu oltua enemmän mikä on kiva juttu <3
2# Keiden kanssa vuoden parhaat muistot? - Nikon kanssa :)
3# Tapasitko uusia? - hmm, joo.
4# Riitelitkö usein? - een.
5# Ihastuitko/rakastuitko? - no kyllä ihastuminen tapahtu viel 2006 vuoden puolella mut rakastuminen 2007 ;)
6# Petyitkö ihmisiin? - kyllä.
7# Olisitko halunnut viettää enemmän aikaa kenenkään kanssa? - Nikon kanssa vielä enemmän :)8# Vietitkö liikaa aikaa jonkun kanssa? - een.
ITSE?
1# Mitkä asiat vuodessa olivat tärkeitä? - Niko, kultaakin kalliimpi <3 ja tietty seppo-kissa =)
2# Oletko muuttunut jotenkin, miten? - hmm, en tiiä varmaan ainaki kasvanu henkisesti :P
3# Haluaisitko muuttaa jotain? - een oikeestaa, hyvä olla on näin.
4# Oletko oppinut uutta? - kyl =)
5# Kadutko jotain? - en.
6# Olisitko jättänyt jotain tekemättä? - een. :)
7# Olisitko tahtonut tehdä jotain mitä et tehnyt? - joo, olisin halunnu matkustella kesällä nikonkaa enemmän =)
8# Tahtoisitko elää jonkun päivän uudestaan? - kivoja päiviä takana, mut kivoja varmasti myös eessä =)
9# Olisitko tahtonut jättää jonkun päivän elämättä? - hmm., joo yhen.
MUISTOJA ?
1# Matkustelitko? - ei tullu tänä vuonna käytyy ku tallinnassa, ja sit helsingissä =) ei oikeen muualla.
2# Ulkomailla vai kotimaassa? - kummassakin pikkusen.
3# Kävitkö festareilla? - joo, ilosaarirockissa =)
4# Jokin surullinen asia? - tärkeimmät tietää.
5# Laivalla ? - joo, tallinnassa =)
6# Miitingeissä? - En.
7# Rannalla? - en käyny ku omalla laiturilla, ja nikonkaa kerran hossukassa uimassa : D haha!
8# Parhaat muistot? - niitä on niiin paljo, mut nikon kanssa <3
9# Parhaat päivämäärät? - 1.1 alettiin nikonkaa seurustelee, 6.7 ku niko pääsi intistä..24.9 ku seppo tuli meijän iloks ainaki nuo =)
10# Paskimmat päivät? - hmm, niitä ei oo varmaan ku yks.
MATERIALISTI ?
1# Shoppailitko usein? - een kauheesti, ku ei ollu rahaaa..
2# Parhaat ostokset? - mitähä mie nyt sanoisin : D ne mitä mie oon ostanu nikolle =)
3# Turhimmat ostokset? - pantoja :D
4#Päihteitä/ruokaa/levyjä/vaatteita/meikkejä/matkalippuja/jotain muuta?- levyin en oo tainu tänä vuonna ostaa.
5# Paras ruoka/juoma/jäätelö? - mitähä mie sanoisin : D
LOPUKSI ?
1# Oletko tyytyväinen tähän vuoteen? - Todellakin, tähän astisen elämäni paras vuosi =) <3
2# Oliko paras kesä? - Kyllä! <3
3# ...Jos ei, miksi? - ...
4# Millainen tulee ensi vuodesta? - Vielä parempi :) <3

[Ei aihetta]Torstai 27.12.2007 14:53

joulu oli ja meni taas jälleen kerran aika nopeesti :s no mut ei voi mittää! tänää nikoki meni jo töihin ja lomat on niiku lusittu! mie hönään nikolla sepon kanssa ja kohta pitäs lähtee kelaan kohan saan perseeni ylös tästä tuolista :) nii joo, joulu meni saman kaavan mukaan niiku ennenki ja kivaa oli :) joulupäivänä mie sit menin niinalle ja jarille ja sielä pelattiin aliasta mie ja niiina vastaa niko ja jari ja mie ja niiina voitettiin ;) ollaan vaan niin hyviä selittää :P haha! eilen ei tehty mittää kovin erikoista käytiin nikonkaa meillä syömässä ja sit vielä nikon äitillä syömässä : D nyt on taas jouluruuat sit vuodeks syöty! jouluaattona käytiin aamulla mummolla ja sit iltapäivällä mentiiin kirkkoon ja sen jälkeen toiselle mummolle :) lahjaksi mie sain tosi hyviä ja tarpeellisia tavaroita, et kaikki mitä mie sain oli tositosi tarpeellisia :) nikolta mie sain ipodin, ja kaks ihanaa hajuvettä, puman ja espritin :) <3 hää taas on osannu ajatella minuu jälleen kerran niin paljo <3
Nikolla töitä nyt tää ja huominen ja sit on taas vapaata :) <3 kivaa! maanantaina olis sit se uusivuosi :)
nyt mie taijan alkaa hiippailla tästä sinne kelaan :)


-tiina kuittaa- &lt;hymy&gt;


&lt;sydän&gt; 11,5kk

[Ei aihetta]Maanantai 24.12.2007 14:51

Hyvää joulua kaikille ! :)&lt;sydän&gt; 11,5kk

1Sunnuntai 23.12.2007 17:09

yksi yö jouluun on &lt;virne&gt; johan tässä alkaa ihan jännittää :)&lt;sydän&gt; 11,5kk