IRC-Galleria

syyskuussaaaaaSunnuntai 27.04.2008 19:14

Turkki :)

hellou!Tiistai 15.04.2008 01:20

En ees tajunnu kattoo millon viimeeks oon kirjottanu, mut viime viikol se vissiin oli :) ollaan seponkaa taas tääl meillä ja minuu ei nukuta viel yhtää, huomen ei oo koulua, mut pitää mennä kirjottaa nikolle aamul yks koulutehtävä, ku unohin repun sinne :s jep, sit meenki töihin 3 :) ilta meneeki siel sit mukavasti. :P Viikonloppu meni nopeesti ei tehty mitn erikoista, ainakaa vissii :D lauantaina käytiin päiväl niinan, netan ja nellan kanssa kulmilla :) ja muuta ei kai tehtykkää sillon. Sunnuntaina oltiin tääl meillä nikon kanssa, käytettiin seppoo ulkona ja hää kiipes taas puuhun =) illalla oltiin niinalla ja villellä taas kattomassa vauvvaa :) kohta voi sanoo jo nimellä, kun sunnuntaina on ristiäiset, sit onneks tää piina loppuu ;) en malta oottaa, et mikä tulee vauvan nimeksi :) hhi! et ensviikonlopuksi on sit tekemistä jo ainaki sunnuntaille =) nyt mie taijan lähtee nukkuu, et jaksan aamulla herätä ihmisten aikoihin :)


-tiina kuittaa <hymy>-

<sydän> 1vuosi ja 3kk

Heippa!Perjantai 11.04.2008 01:39

voisin kirjottaa tänne viel ennen nukkumaan menoa :) en ookkaa aikoihin kirjotellu mitn pitemmin. viime viikko meni ihan sumussa, kun heti maanantai aamuna kouluun mentäessä kuuli suru uutisia :( kuultiin, että yks meistä st75 oli poissa :( viikko meni sitten sen jälkeen hyvin hitaasti ja surullisesti. Lauantaina oli sitte Emman hautajaiset, oli raskas päivä, mut nyt kuitenki helpottaa ku tietää, että Emman on nyt hyvä olla :)
Maanantaina ei ollu sit ollenkaa koulua, joten tää viikko on menny ihan älyttömän nopeesti ja enää viikko ni alkaa työharjottelu, ja ensviikolla on 2 päivää koulua ja 3 vapaapäivää =) et ihan hyvin! loppukevät meneeki sit työharjottelussa, mikä on ihan jees :) ainaki lyhyempi matka, ku ei tarvii joka päivä lappeenrantaa mennä :) Seppo oli eilen täällä meillä kotona yötä, ja sepol meni hyvin päivä isinkaa eilen :) iltapäivällä mie käytin seppoa sit ulkona ja seppo kiipes puuhun =) ihihi! Huomenna olis sit taas perjantai, ei oo viel muita suunnitelmia, ku että Nikonkaa jtn puuhastellaan <sydän> Nikon tulevaa kummityttöäkin ollaan käyty kattomassa monesti ja on se kyllä niin sulonen pikkuneiti, et toista saa ettiä <sydän> ja hirmu hymyilevä tyttö! :)
nyt mie alan mennä nukkumaan, et jaksan huomen herätä ennen 7 :)


-tiina kuittaa <hymy>-


<sydän> 1vuosi ja 3kk

:(Lauantai 05.04.2008 23:11

Tänään oli raskas päivä, saatettiin Emma viimoselle matkalle ja se tuntu niin pahalta.


Lepää rauhassa Emma-rakas <sydän> Taivaassa tavataa.

:'(Perjantai 04.04.2008 18:17

Huomenna on yks raskaimmista päivistä ikinä. Huomisen jälkeen kaikki on niiin lopullista. Huomenna sanon Emmalle viimesen kerran hyvästit. :(

Emma <3 Perjantai 04.04.2008 00:35

Unessani olet vielä hengissä. Olet siellä parhaiden jengissä. Parhaat lähtee ensin. Se tiedetään <3


<3Keskiviikko 02.04.2008 01:09

Tänää Maailman ihanimman pojan kanssa 1vuosi ja 3kk &lt;sydän&gt;


Mie rakastan sinuu aina ja ikuisesti Niko &lt;sydän&gt;

Emma <3Tiistai 01.04.2008 12:38

Aika on se joka parantaa haavat, niiin kauan kuin kyyneleet vuotaa saavat.
Vähitellen ne kuivuvat itsestään ja vaihtuvat hiljaiseen ikävään &lt;sydän&gt;
voi kuinka me sua kaivataan Emma &lt;sydän&gt; oot muistoissa!

heippa!Keskiviikko 26.03.2008 01:10

voisin kirjottaa tänne jtn järkevää : D ahahha ! jep, ei oo mitn tekemistä, eikä oikeen väsytä :s yks koulutehtävä pitäs tehä, mut en oikeen tiie miten se tehää :D juu, pääsiäinen oli ja meni, taas nopeesti yllättäen ku oli lomaa :D perjantaina ei tehty kai mitn erikoista, oltiin päivällä täällä meillä nikon ja seponkaa ku oli hiiiirmu hyvä ilma ja käytettiin seppoo ulkona ja sellasta =) lauantaina käytiin lappeenrannassa vähän kaupoilla :) iltapäivällä/illalla mie menin minnankaa nesteelle kahville ja siitä sit mentiinkin samille, siel oli porukkaa ja sit kohta lähettiin porukalla olteriin &lt;virne&gt; sunnuntaina kävin aamupäivällä tuulilla kyläilemässä ja illal oltiinki vähän samilla laulaa singastari ja sellasta : D siis minna, mie, niko, sami ja jere :) eilinen sit meninki tosi nopeesti ku tuli nukuttua 12 :s ja tänää alko sit taas arki! no eip se haittaa, ku kohta on taas viikonloppu =) tänää käytiin kattomassa vauvvaa :) hää on hirmusti jo kasvanu, tosi sulonen neiti! :) tänää oli tutustuminen sinne pväkotiin mihin menee työharjotteluun ja huomenkaa ei tarvi viel mennä kouluun =) torstaina sit! mut nyt lähen nukkumaan :)

-tiina kuittaa- &lt;hymy&gt;


&lt;sydän&gt; 1vuosi2kk

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 23:56

Tänää harjoteltiiin koulussa vauvvan kylvettämistä :) oli tosi muksaa : D sit niille piti vaihtaa vaipat ja pukea =) huomen äiskä ja iskä lähtee lappiin joten mie muutan viikoks nikolle ei oo kyl mikään yllätys ku enemmä mie siel oon nytteki ollu mitä kotona, pitää kyllä kotona käydä aina välillä kattomassa paikkoja ja syöttää kaloja =) eilen oli palmusunnuntai ja niko oli ostanu suklaamunia muutaman :) hihi. huominen kouluu, sit oliski keskiviikko vapaa ja sit taas torstaina koulua ja sit oliski 4 pvän loma!!! : D tosi kivaa, ja onneks nikolki on lomaa =) joop, mut nyt mie lähen nukkumaa et jaksaa huomen 6 herätä :)-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;-


&lt;sydän&gt; 1vuosi ja 2kk