IRC-Galleria

Tirrieri

Tirrieri

Sydän,jota kukaan ei kesytä.

Kaikkea sitä sitten silmille hyppii :'DSunnuntai 10.05.2009 12:44

- Mies pumppaa elinaikanaan 16 litraa siemennestettä. Mies kykenee teoriassa tuottamaan elämässään 1200 miljardia jälkeläistä. Yhdessä siemensyöksyssä on keskimäärin 200400 miljoonaa siittiötä.

- Seksikeskus sijaitsee aivoissa, hypotalamuksessa. Hypotalamus ohjaa myös tunteita, sydämen sykettä ja verenpainetta. Se painaa 4,5 grammaa. Heteroseksuaalisten miesten hypotalamus on suurempi kuin homoseksuaalien.

- Sairaalloisen vahvaa miesten sukupuoliviettiä kutsutaan satyriaasiksi. Nimi tulee kreikkalaisesta mytologiasta. Satyyrit olivat rivoja pukinjalkaisia metsänjumalia.

- Flagellantin on ruoskittava itseään tai toista saadakseen seksuaalisen tyydytyksen.

- Minuutin seksi kuluttaa energiaa 7 kaloria (30 kilojoulea). Se vastaa saman ajan energian kulutusta uinnissa tai pyöräilyssä.

- Naisen virtsarakko painuu kasaan yhdynnän aikana. Tämän takia monilla naisilla tulee tarve virtsata yhdynnän jälkeen.

- Joka päivä tapahtuu vähintään 100 miljoonaa yhdyntää, joista 910 000 johtaa raskauteen ja 365 000 uuteen sukupuolitautitartuntaan. 150 000 naista tekee abortin ja heistä 500 kuolee abortin yhteydessä.

- Amerikkalaisten miesten mielestä peniksen normaalipituus on 20cm ja naisten mielestä 10cm.

- Desilitrassa spermaa on 227 KJ energiaa. Jos jokainen mies ejakuloisi vaginan sijasta suuhun, maailman nälänhätä vähentyisi 0,7%

- On arvioitu, että päivittäin noin 6000 amerikkalaista teini-ikäistä menettää neitsyytensä.

- Ihminen muistaa näkemistään mainoksista 20 prosenttia vähemmän katsottuaan seksiä ja väkivaltaa sisältäviä tv-ohjelmia kuin harmittomasti viihdyttäviä ohjelmia.

- Lääkärikunta on yli 200 vuotta etsinyt itsetyydytyksen haittoja. Todellisuudessa vaaka kallistuu hyötyjen puolelle. Parikymppisenä päivittäin orgasmeja saaneilla miehillä esiintyy pappa-iässä muita vähemmän eturauhassyöpää. Virtsankarkailu on puolestaan harvinaisempaa niillä naisilla, jotka harrastavat seksiä ja itsetyydytystä. Molemmat vahvistavat virtsanpidätyskykyä ylläpitäviä lantionpohjan lihaksia.

- Somaliassa yli 97 prosentilla tytöistä sukupuolielimet silvotaan.

- Sana Penis tarkoittaa latinaksi häntää.

- Suomen laki sallii eläimiin sekaantumisen.

- Pornokratia on Kirkkovaltiolle 1500-luvulla niin sanotun vastauskonpuhdistuksen aikana annettu ivallinen nimitys

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.