IRC-Galleria

ToXiC`s_waSTeD

ToXiC`s_waSTeD

Oikeasti olen vitun oc

Blogi

- Vanhemmat »
- No vaimoille täytyy sanoo et ne on kauniita. Myös sillon vaik ne näyttäs pakettiautoilta.

Samu 10 v.

Hahah ei oo totta :DKeskiviikko 09.01.2008 06:09

I was driving home from work, and decided I needed to stop in a convenience store for some basic necessities. The clerk was at the counter, reading a magazine, so he didn't notice when two large black men grabbed me as got out of my car, and pulled me into the alley behind the store. They held a knife to my throat and gagged me, as they ripped off my pants. For anyone, this would be somewhat unnerving, but I, a straight male, did not want my ass cherry popped. So I started to struggle, and screamed. And between you and me, something amazing happened... and now I can talk to animals! It's really cool, but totally secret. And you know what? Life's never been the same.
Siis nyt täytyy miettii sillee et "oikeest mitä vittuu"

Onk mittää järkee? ei vitus.

Itte säästin tota leffaa katottavaks joku kolme vuot ja nyt ku näin sen ni ei jumalauta mitä paskaa. eka aattelin et no kyl se voi olla iha jees ku porukat on jottai semmost vihjaillu. se eka ja toka kolahti iha tost vaa. se vitun kuumottava meininki mikä siin ekas oli ja sit ne kaikki seikkailut ja kikkailut siin tokas. ja ne musat ei vittu ne oli tykit niis. mut sit toi kolone... oliks mitää järkee ees tehä. ei mitää järkevää juonta itte en meinaa tajunnu yhtää mitää. jottai ne menee siel ja äctiön äctiön pow pow. maksanu varmaa joku sata miljoonaa tehä toi ja lopputulos on yhtä tyhjän kans. näyttelijät iha päi vittuu... ois se edi furlong lähteny toho messii ni ois aika pal muuttanu tilannet. ja ois kirjottanu tota kässärii kauemmin ku se 10 minsaa. ja ne musat oli iha vitun laimeet ja arskan iha järjettömät läpät "she'll be back" ja "i'm back" vittu et on hauskaa melkee naama repes. ei siin trilogias must oo pakko olla kolmee osaa. ei ainakaa jos se kolmas on iha paska. ite ihmettelen et kui vitus ne sillo pystys tekee siit kagosest niinki hyvän ku mitä se on. oikeest.

Kesäkissa 2006Tiistai 18.07.2006 04:16

Kesäkissa 2006 skaba käynnistyy!

Ota osaa pohjoismaiden suurimpaan tapahtumaan! Jätä hakemus ja koita onneasi! Huippu huonot palkinnot ja lohdutuspalkinnot!

Ole hyvä ja jätä avoin hakemuksesi nyt!

Voittajat julkistetaan jos hakemuksia tulee.

Huom. Myös miehet saavat osallistua, mikäli tuntevat olonsa kissamaiseksi.

Ps. Luethan säännöt ennen hakemuksesi laittamista.
- Vanhemmat »