IRC-Galleria

Tott

Tott

Onko romanttista olla etana?

111 Snes-peliäMaanantai 29.03.2010 03:56Uusista peleistä Congo's Caper, Dino City ja Sky Blazer olivat ennestään tuntemattomia. Dino City oli haastava, Sky Blazer helppo ja Congo's Caper siltä väliltä. Läpipeluu kestää kullakin pari tuntia.

Olen pelannut aikaisemmin Super Mario All-Starsin jo, mutta jos tarkkaan katsoo on tässä pelissä mukana myös Super Mario World. Pyhitin kolme päivää yksinomaan tälle pelille. Se siis lasketaan röyhkeästi mukaan vaikka useaan otteeseen kyseiset pelit muuta kautta olen jauhanut. >:)

Tuli pelattua myös taivaisiin asti suositeltu Secret of Mana. Yritin vuosi tai pari sitten pelata sitä, mutta kyllästyin. Tällä kertaa peli ei tuntunut tylsältä, mutta välillä ärsyttävältä. Enimmäkseen partyn muista jäsenistä johtuen, jotka juoksentelivat seiniä päin ja jouduin muutaman kerran käynnistämään pelin uudelleen, kun olin joutunut nalkkitilanteeseen josta ei päässyt heidän takia liikkumaan pois. Juoni oli myös melko heikko. Tykkään kovasti vertailla pelejä, ja sanoisin Crono Triggerin hakkaavan tämän helposti pelattavuudessa, musiikissa, juonessa ja myös pituudessa. Se toki ilmestyikin kaksi vuotta myöhemmin, joten voimme kai antaa tälle anteeksi. Silti 4/5:stä enempää en antaisi.

Secret of Manaakin puhutumpi peli jota on kehotettu moneen otteeseen pelaamaan läpi on Super Metroid. Säästelen kuitenkin suuria nimiä ja pelailen never höördejä välissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.