IRC-Galleria

Tott

Tott

Onko romanttista olla etana?

Pikin naamarikastikeKeskiviikko 14.04.2010 18:56

Tein sunnuntaina soijarouhekastiketta, josta tuli saippuanmakuista. Päätin maustaa sen reilulla määrällä suolaa, soijakastiketta ja muita mausteita. Ohessa heitin sekaan vahingossa oreganoa. Kastike maistui edelleen yhtä pahalta ja yritin syödä sitä ketsupin kanssa. Edelleen saippuan makua, jonka lisäksi havaittavissa selvä oreganon maku ja muutenkin liian mausteinen tunne. Heitin kastikkeen roskiin, mutta ottaessani roskispussin pois unohdin myöhemmin viedä sen ulkoroskikseen käydessäni koulussa. Kun palasin oli Piki syönyt kastikkeen. Jo pelkästään soijarouhe on epäterveellistä koiralle, joten mitäköhän runsaasti maustettuna?

Ajattelin tapausta suklaalevyn syöntinä. Hetken voi pahoin, mutta pian se siitä. Piki kuitenkin aloitti paaston eikä siitä eteenpäin ole syönyt mitään. Oksenteli ruokaansa ulos eikä eilisen ja tämän päivän aikana oksentanut kuin nesteitä. Kakkaa ja pissaa ei tullut. Soitin porukoita hakemaan Pikin mahdollisimman pian eläinlääkäriin tänä aamuna. Nyt Piki on tiputuksessa ja tällä on havaittu en muista mikä tulehdus. Tarkoitus olisi jättää kurssi tältä viikolta kesken ja lähteä tänään itsekin Hämeenlinnaan.

Maanantaina aloin tekemään Porin ennakkotehtävää, mutta Pikin huonovointisuus on pienentänyt työskentelyintoa. Ja nyt kun tehtävät olisi suunnilleen valmiina, en saa niitä tulostettua koska koululla on liikaa jonotusvuorossa ja oma tulostin ei osaa tulostella koneeseen liittämättömänä a4:n kuvia a4-koossa. Lisäksi tulostin taianomaisesti jättää reunoilta pois kuvaa. Eli ennakkotehtäväni lähetys taitaa siirtyä huomiseen. Sitten taas se ei välttämättä ehdi perille ajoissa.

- Ketuttaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.