IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiitti vitusti sulle, teille ja kaikille.Maanantai 26.11.2007 22:59

Elikkä 10 ihmistä on suuttunu mulle. Ilman ipan niinkin viisaita sanoja ku: "ei vitun vammanen idiootti, ihan ku jollekki jälkeejääneelle puhuis", "me ei haluta nähä sua enää ikinä, et oo tervetullu meijän seuraa" ja "vitun idiootti paska huora oikeesti etkö aattele mitä sä oikee menit tekemää?!" en olis oikeestikkaa alkanu aattelee että mitä menin tekemää O.o nimittäin noi hyvin viisaat sanat ipalta sai mut miettimää että mitähä mä nyt sitte taas olinkaa tehny. Ensin soimasi omatunto, mut sitte ku aloin ajattelemaan ja selvitin asioita sain selville jotai, ni lopetti kyllä omatunto soimaamisen ihan täysin. (Tätä päiväkirjaa lukee hyvin moni joka oli sillo jarkolla ni siksi kirjotan tänne.)

Ihmiset, jotka olitte jarkolla:
kun teitä ihan OIKEESTI alkaa kiinnostaa tietää mitä ihan oikeesti tapahtu ni tulkaa kysymään multa miten asiat on menny. Muut puhuu sitä, että mun pitäis pyytää anteeks MUN käytöstä. Sydämelliset kiitokset siitä, että mut on JÄLLEEN laitettu syntipukiks ihan vaan sen takia että "jostain on tuntunu ihan vitun kivalta taas vaihteeks mollata ja haukkua mua selän takana".

Että kiitti ihan vitusti kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.