IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

AA = Aamu AvautuminenTiistai 04.12.2007 10:50

Nyt olis meneillää latinankoe, mutta kivasti olin valmistautunut lähtemää kouluun, seisoin eteisessä ulkovaatteet päällä: "en kyllä mee kouluu." Mummilta sain kaameen moraalisen saarnan ja mul olis pitäny avautuu vähä mun elämästä. Onkohan mun elämäni arvojärjestys ihan kohallaan? En tiiä, mut tää nyt johtu puhtaasti siitä, että kävi vituttamaan ne latinan "hic haec hoc" :it ja sattuu niin vitusti mahaan ettei päässä kierrä veri. x( Otin jotai vitunvahvoja särkylääkkeitä mut ei oo auttannu, ja tällämahalla tonne hankeen en todellakaan mene, saatika sitte kokeeseen kitumaan. Välillä kuulostaa siltä, että mun mahassa olis sisällissota.
No kuitenki, sitte uusintakoepäivänä suorittelen kaks koetta: Yhteiskuntaoppi 1. ja Latina 2... Silloin sitte oon lukenukki näihi kokeisiin. Toivottavasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.