IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tiia || Makkarakeitossani kelluu ruumis. || sanoo:
noni nyt selitän mitä kaikkee meil o x( vaikka ei kiinnostaiskaa mut voit sitte vaikka jättää lukematta.. mulla tällä viikolla huomen koulua puol neljään ja töitä, sitte pitäs ostaa viel kaikki koulukirjat.. keskiviikkona kuoroharkat ja on muistettava ilmottautua uusintakokeesee ja mentävä opolle selittää tetistä ku olin vetämäs iskoleiriä.. sitte torstaina lisäisoskoulutus ja joulujuhlasuunnittelu + kuoro ja täytyy metsästää joku englanninkielinen romaani enkunkurssille. sitte olis tehtävä viel henkilökuvaus jostai tyypistä (yksi sivu koneella) ja sitä kirjaakin pitäis lukea ja siitä tehä 6-8 sivun tutkielma englanniksi.. sitte pitäs lukea yhteiskuntaopin ja latinan kokeisiin..
perjantaina mulla on töitä ja seurakunnan joulujuhla, lauantaina töitä myös 7 tuntia.. pitäs se vitun verokortti hommata sinne jonnekki, sekä perehtyä klassismiin kirjallisuudessa ja tehdä esitelmää englanniiksi aiheesta jokin musiikkigenre + opetella jotai 10 joulukappaletta jostai muusta nuotista mistä ne yleensä lauletaan... maanantaina hammaslääkäritarkastus ja hallituksen kokous, joka olis tänääki ollu, mutta en jaksanu herätä..
pitäs raahautua torstaina ryhmänohajaajatuokioon ja infota meijän luokkaa kivasti kaikesta mitä tapahtuu ja sitte on taas kuoroharkkoja ja torstaina olis joulujuhla johon mennää esiintymää ja keskiviikkona me lauletaa kahdeksasta puoli yhteen auditoriossa joululauluja.
sitte pitäs suunnitella viel tieteiden ja taiteiden päivää ja vaihtaa oppilaskunnan hallituksen tili mun nimiin ku satun olee varainhoitaja ja varapuheenjohtaja ja mun pitäs käydä heittää pari tonnia punaselle ristille ja maksaa jotai koulun laskuja.. sitte pitäs ottaa selvää mistä saadaa opiskelijoille tulevaan kahvihuoneeseen kahviautomaatti ja sohvia...
sitte tässä samalla mun pitäs ommella itelleni wanhojentanssipuku
kiitos kun kuuntelit, kulta, menen kahville, tulen kohta heips <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.