IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Fakta:Lauantai 01.11.2008 01:33

Suomalainen juo puhdasta alkoholia 10,3 litraa vuodessa. Se tarkoittaa 8 kg voita.

[Ei aihetta]Lauantai 01.11.2008 00:45

ok, tein itelleni 4 huoparastaa. nää ei lähe pois.
panic.

:<Torstai 30.10.2008 21:59

Tänää oikee suunnittelin että ku lähen koulusta ni tuun tänne ompelemaa noit mun verhoja loppuu.. Mut EI, kiitos saunalahden!! Nyt oon niin väsyny siit kaikesta raivoomisesta että en jaksa..

Mä niin vihaan saunalahtea ja sen ärsyttäviä nörttirunkkariasiakaspalvelijoita...
Mä niin vihaan sitä et ensin räpsitää lemmikeistä vitusti kuvia, laitetaa galleriaa ja sit ängetää kuvatekstiks joku "olen vihainen" tai "lintu, otan sen kiinni"..

Kiitti näist. TAAS.

Pokemon.Keskiviikko 29.10.2008 23:15

Kiitti täst.
Tilasin mokkulan, sain kaksi mokkulaa (toisen postitin teille heti paluupostina). Kun olitte saanu sen toisen mokkulan takasin sanoitte irti mun mokkulani sim-kortin ja lähetitte mulle laskun kahdesta mokkulasta.
Omistussuhteenmuutoksessa äidiltäni minun nimiini minulta putosi sisärengas-palvelu pois liittymästäni (se on määräaikainen ja sitä ei edes pystyisi irtisanomaan!) ja mulle tuli 63€ lasku. Nyt olette sanoneet irti minun mokkulani liittymän, ja laittaneet tämän kyseisen sisärengaspalvelunumeroni mokkulani sisään (eli teitte ilman multa kysymistä sim-kortinvaihdon josta lähetitte mulle laskun). Sen lisäks ootte ottanu multi-sim-palvelun multa mun kahden liittymän väliltä pois ja ku ootte tehny näitä muutoksia ni oon tietämättäni lähetellyt maksullisia tekstiviestejä mun koneeltani (luulin siis teksiviestiliittymäni ja mokkulani välillä olevan multi-sim-palvelu, mutta kappas, ei ollutkaan!).
En ymmärrä sitä että te menette muuttelemaan MUN liittymiä ilman että ilmotatte mulle asiasta ja sit ihmettelen miks mun sim-kortit ei toimi!
Soitin toissapäivänä TAAS JÄLLEEN KERRAN asiakaspalveluun ja lupasitte korjata asiat ja sit ku ne on korjattu niin ilmoitatte mulle siitä + annatte mulle jotain kipukorvauksia tästä päänsärystä mitä oon tässä viimisen kuukauden aikana teijän takianne saanu.
Ette vaan yksinkertaisesti ymmärrä niin mitään, ni aattelin varmistaa että nyt edes pidätte sananne ja soitatte mulle ja varmistatte ja selvitätte minulle että mitä kaikkea ootte nyt mun liittymille tehny.
Ja oon toiminu 3G-puhelinmyyjänä ni en ole mikään tampio (toisin kuin te). Haluan tarkan selostuksen siitä mitä sieltä löytyy tai sitten antaa olla, vaihan liittymääni, myös isovanhempieni liittymät (niinkuin nyt vaihoin heidät saunalahteen laskettuani sen kannattavan), vanhempieni liittymät (tähänkin mennessä auttanut niiden vaihdoissa myyntikokemukseni takia) ja myös veljeni liittymä lähtee vaihtoon pois teijän operaattorilta ja teen niin selväks kaikille tuttavilleni ja ei-tutuillekin että Saunalahtea ei kannata missään nimessä ottaa. Ei tarvi ku kertoa tää tarina mikä mulle on tässä tapahtunu..

Niin että hyvää joulunodotusta vaan teillekkin!

Romanttista.Tiistai 28.10.2008 19:50

Ja nyt Darudea..Maanantai 27.10.2008 21:38

Haistakaa niin vittu..

vitun saunalahti.Maanantai 27.10.2008 21:37

oikeesti, vittu. ne pukkaa mulle 63€ puhelinlaskua!! kaikkien niitten puheluitten olis pitäny olla ILMAISIA!!!! haistakaa ny jo paska!

Eikä yhtää auta asiaa, että odotusmusiikkina on JOTAIN VITUNPASKAA UNIKLUBIA! Painukaa ny oikeesti kaikki sinne vittuu. Tappakaa ittenne.

No.Maanantai 27.10.2008 20:11

Lauantaina juhlimassa, oli kivat kekkerit :>

Ja sit näin jotai täydellisintä unta viimeyönä. Joku maailman ihanin mies :D <3 ...mut se Edgar Allan Poen pelastus vierivän kiven päältä oli jo liikaa..

must tulee runoilija.Torstai 23.10.2008 01:31

silloin kun synnyit
söin pullaa sen kellastuneen sillan alla
suippo iina ja jo 18-vuoden ikä

syntymäpäivät, iina joraa
haistan merileijonan sateen ropinaa

herätän surkastuneen lokakuun nälän
pasuuna ja kirjastokortti
jau