IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 29.05.2009 02:25

1. Mene neljänteen kansioon kuvatiedostoissasi
2. Valitse sieltä neljäs kuva
3. Selitä kuva: Ei pysty :'DD Beda :'D

No voi terve, jotku euroviisut -_-'Sunnuntai 17.05.2009 01:11

PIKMIN! Aivan huippu peli, oon koukuttunu! :DKeskiviikko 06.05.2009 00:10

Jostain miesten keskustelupalstalta:

- Olen muuttamassa yhteen naiseni kanssa. Mitä kannattaa ottaa huomioon? Kannattaako yleensä muuttaa? t. nimim. Uskallanko?

- En suosittele. Molemmat alkavat nähdä vaivaa toistensa huonoista puolista. Jatkuvaa tappelua siivouksesta tyyliin "vituttaa kun saa aina siivota sun jälkiäsi". Voit oikeastaan ajatella asiaa myös näin: Ei ole olemassa enää "miesten ja naisten töitä". Pelkästään miesten työt. Nainen olettaa, että siivous, tiskaus, pyykinpesu, ruuanlaitto, vaatteiden silitys jne jaetaan puoliksi. Molemmat siis tekevät näitä koska on "vanhanaikaista" että nainen joutuisi tekemään kotityöt. Tottahan se silti on, kyllähän jokainen mies osaa tai ainakin pitäisi osata suoriutua noista kaikista. Mutta, kun pitää vaihtaa talvirenkaat,paikata puhjennut pyörän rengas, avata viemäri, korjata jotain, laittaa lamppu kattoon, leikata nurmikko jne jne. Ne ovat aina miesten töitä.. Se tasa-arvo katoaa oudosti siinä tilanteessa. No, noiden asioiden kanssa herrasmies pystyy elämään, harva nainen "haluaa osata" esim vaihtaa renkaita. Koita onneasi ja yritä sanoa samaa vaikka silittämisestä.

Tulet myös huomaamaan että pikkuhiljaa hyllysi alkavat täyttyä kaikenlaisesta turhasta rojusta. Joka perkeleen kulmaan ilmestyy jukkapalmu punaisessa sydänruukussa ja satoja, ehkä jopa tuhansia hyödyttömiä koriste-esineitä. "oli ihan pakko ostaa tuo posliinikissa kun se sopii niin kivasti noiden verhojen väriin". Muistinko jo mainita että verhot, matot, pyyhkeet yms tulevat muuttamaan väriään radikaalisti. Tulee kaikkia kivoja kivoja pastellisävyjä. Pikkuhiljaa tuntuu siltä kuin asuisit jossain vitun sisustusohjelmassa. Kannattaa ostaa myös joku muovipussi missä säilytät partakonetta, dödöä ja hammasharjaa. Vessan kaappiin ne eivät tule enää mahtumaan, se on sanomattakin selvä. Vessa pursuaa mitä ihmelliisempiä purkkeja ja lotioneja. Lisäksi siellä haisee hiuslakka, hajuvesi ja outo vaniljatangontuoksuinen hajusaippua,jolla ei saa pestä käsiä. Ja ne wc-renkaan pissatipat.....

Omat musiikkimieltymyksesi voit myös unohtaa, "en mä jaksa aina kuunnella tuollaista mörinää ja pauketta" samoin urheilun seuraaminen televisiosta on mahdotonta koska sieltä tulee aina joku vitun sinkkuelämää tms elämää suurempaa jota naisen on yksinkertaisesti pakko katsoa.
Älä vaan tee sitä virhettä että sijoitat tietokoneen makuuhuoneeseen sillä silloin sen käyttäminen iltakymmenen jälkeen on mahdotonta koska se pitää niin kauheaa hurinaa. Ja ne johdotkin ovat niin rumannäköisiä. Äläkä edes kuvittele ostavasi enää koskaan mitään kaiuttimia, stereoita tms koska ne ovat niin rumia eivätkä ne sovi asunnon sisustukseen.

Hyväksy se että television päällä on hajukynttilä. Itse asiassa niitä on lähes joka puolella asuntoa. Ne on niin kivoja mutta niitä ei saa polttaa koska sitten ei ole enää kivannäköisiä. Kannattaa varautua myös siihen että rento kavereiden kanssa oleskeleminen asunnossasi on historiaa. Jos kaverit tulevat käymään,siivotaan ja leivotaan koska nainen ei halua että ihmiset luulevat että teillä on sekaista. Lisäksi on mm pakko aina ostaa/leipoa jotain jos joku kaveri sattuu tulemaan "kylään". Kahvi juodaan sellaisista pirun pienistä kupeista joita joutuu vetämään joku 5-6kpl että saat kahvihimosi tyydytettyä.Kahvipannu pitää myös pestä joka kerran jälkeen kun sitä on käytetty.

Kaverisi ovat muuten kaikki sinulle huonoa seuraa ja lisäksi suurin osa heistä on juoppoja luusereita naisesi mielestä. Voit unohtaa kumipitsan syömisen samalla kun katsot leffaa koska
A) se on niiiiin epätervellistä
B) olohuoneessa ei saa syödä ettei limenvärinen sohva likaannu
C) et halua enää katsoa leffoja koska ainoa vaihtoehto on romanttiset komediat.
"en mä halua katsoa tuollaista väkivaltaa", lisäksi naisille on yksinkertaista mahdotonta keskittyä elokuvaan koska samalla pitää lakata kynnet, föönätä, meikata, kihartaa hiuksia jne. Saat vastata koko ajan kysymyksiin "Kuka tuo on" "siis kuka tuo on ja mitä se tekee,miksi se nyt noin tekee". Elokuvanautinto on pilalla koska kuulet samalla mitä Petra on tehnyt viikonloppuna ja miten hänen poikaystävänsä Sami on siihen suhtautunut. Voisit muuten syödä vähän enemmän noita kasviksia.

Et tule enää ikinä löytämään mitään tavaroitasi koska nainen sisustaa ne kerran viikossa eri paikkaan. Avaimien pitäisi olla marimekon unikkokuvioisessa avainkaapissa mutta eihän niitä sieltä löydy koska tosiasiassa sinne mahtuu noin kolme avainta. Sen sijaan ne ovat eteisen lipastossa pienessä pahanhajuisessa peltipurkissa (löytyi kirppikseltä)jonka kantta on vaikea avata. Kaiken lisäksi se koko vitun lipasto seilaa ympäri eteistä vaihtaen paikkaa joka viikko. Ja arvaat varmaan kuka sitä vanhaa painavaa lipastoa raijaa joka viikko paikasta toiseen.. koitas laittaa se tuonne kulmaan.. Ei, ei sovi tuon sammakkopatsaan kanssa yhteen, koitas kantaa se tuonne kulmaan... ei sitä sinne voi laittaa, tulee huono feng shui....Koitapas kantaa se tuonne..."

Mitään elintarviketta ei voi pitää alkuperäisessä pakkauksessa vaan kaikki on sullottava pienen pieniin purkkeihin ja kippoihin jotka ovat epäkäytännöllisiä ja "tosi kivan näköisiä". Kaikki purkit ovat samanvärisiä ja ne on sijoitettu kaappeihin sellaisella logiikalla että kaapista on mahdoton löytää yhtään mitään. Varsinkaan kun purkkien sisältö vaihtuu kerran viikossa.
Viikolla juomisen voit unohtaa, samoin sen että otat illalla pari kaljaa. "Pitääkö sun aina juoda.. Sulla on pian samanlainen kaljamaha kuin teidän isällä". Dokaaminen kavereiden kanssa asunnossasi vaihtuu "Kutsuihin"joissa on pelkästään pariskuntia, taustalla soi hiljaa Ricky Martin tai Ultra Bra ja pöydällä on lukematon valikoimaerilaisia pikkusuolaisia. Muista käyttää lautasta ja lautasliinaa. Lisäksi siellä haisee ne vitun tuoksukynttilät.

Terveisin,
-Antero-

No nyt on sitte lukulasit.Maanantai 27.04.2009 22:40

Ja voihan perse, kun menin polttamaan minun selkäni niin nyt sitten sattuu vaan koko ajan ja kirvelee ja polttaa.. : <
Mutta nyt Tiia näkee, nyt on Tiia iloinen!

Voi vitun heinola... -_-'Sunnuntai 26.04.2009 03:20

Yyh.. :'<
Härät ovat taiteellisesti lahjakkaita, mutta eivät kuitenkaan liikaa häröileviä taitelijasieluja. Härän jalat ovat tiukasti maassa, yleensä polvia myöten.
Härät eivät vaadi paljoa ollakseen tyytyväisiä. Hekin haluavat rahaa, mutta eivät hankkiakseen materiaa vaan voidakseen suunnitella tulevaisuutta.
Härillä on paljon ystäviä heidän leppoisan luonteensa ansiosta. Heitä saa ärsyttää kauan ennen kuin he hermostuvat, mutta kun rajan yli mennään, antavat Härät harvoin anteeksi.
Härät ovat luonteeltaan tyyniä ja tasapainoisia. He mietiskelevät paljon ja ovat aistillisuudessaan herkkiä. Turvallisuuden tunne on Härille tärkein, ja sen eteen he ovat valmiita tekemään paljon töitä.
Perheensä eteen Härkä tekee mitä tahansa. Mukautuva ja vastaanottavainen Härkä on tähtikartan potentiaalisin pitkäaikainen parisuhdekumppani.

Ja sitten totuus…

Härkänaiset ovat jähmeitä ja hitaita. He eivät uskalla sanoa ääneen mitä ajattelevat, ja antavat asioiden kihistä sisällään. He tekevät päätöksensä aina auttamattomasti myöhässä.
Mustasukkainen ja omistushaluinen Härkänainen ei usko mitään mitä hänelle sanotaan. He epäilevät, että kaiken takana on kuitenkin jokin muu totuus. Härkänaiset tulkitsevat maailmaa omien sarviensa takaa, ja näkevät totuuden usein huonosti. He ovat myös jatkuvasti huolissaan maailman ja ihmisten pahuudesta. Jos Härkänainen tekee virheen, sen jatkuva miettiminen ja analysointi vie häneltä noin vuoden.
Härkänaisten kumppaneilla on kova työ vakuuttaa jatkuvasti rakkauttaan. Se pitää aloittaa aamulla, ja lopettaa vasta illalla. Härkänaiset voivat herättää kumppaninsa yöllä vain kuulemaan toisen rakastavan edelleen.
Kun jääräpäisen Härkänaisen saa sisukkaan yrittämisen jälkeen suuttumaan, hän on erittäin pitkävihainen ja harvoin antaa kokonaan anteeksi.

Joku sai PÄÄSYKOEKUTSUN!Tiistai 21.04.2009 23:49

Ja vielä TUPLANA!!


..täytänkö molemmat? :o
1 Koska tapasitte viimeksi? - Tänään
2 Koska viimeksi itkit hänen läsnäollessaan? - Eilen
3 Koska viimeksi suutuit hänelle? - En muista, toissaviikolla?
4 Onko sinulla hänen puhelinnumeronsa? - Jepp
5 Milloin tekstasit hänelle viimeksi? - Tunti sitten
6 Milloin hän tekstasi sinulle viimeksi? - Tunti sitten
7 Milloin teitte yhdessä jotain? - Tänään :>
8 Mitä hän harrastaa? - Compuutter ja rummut
9 Mistä pidät hänen ulkonäössään ja/tai tyylissään? - Silmät<3 ja kaikki on huippua :>
10 Milloin tutustuitte? Mikä oli ensi ajatuksesi hänestä? - Kaks ja puol vuotta sitte, ensiajatuksena "hei sä olit MN:ssä näin sut!" :D
11 Millaisia ongelmia hänellä on? Pieni, suuria? - Voi ollakin
12 Pidätkö hänen kavereistaan? - Jepp
13 Tiedätkö, mikä on hänen lempiruokansa? - Maailman paras pastakastike ja pesto! ^^
14 Tykkääkö hän suolakurkusta? - Ei? O_o'
15 Noudattaako hän erikoisruokavaliota? - Vegetarian ^^
16 Juoko hän alkoholia? Mistä alkoholista hän pitää ? - Juo kyllä, mutta ei tykkää! :)
17 Polttaako hän tupakkaa? - Ei
18 Onko hän kokeillut huumeita? - Ei
19 Mistä hän on riippuvainen? - Tietokoneesta :o
20 Oletko suudellut häntä? - Jopp <3
22 Nähnyt hänestä unta? - Viimeksi viimeyönä ;>
23 Varastanut häneltä? - En
24 Onko sinulla tällä hetkellä ikävä häntä? - no ois kiva jos ei tarttis nukkuu yksin.
25 Mistä olette riidelleet? - Jostai tyhmistä asioista, mm. mun ex-leobardihaalarista :o
26 Kappale, josta molemmat pidätte? - Sydän, sydän - Tuttifrutti
27 Käyvätkö musamakunne yleisesti ottaen yhteen? - Suurimmaksi osakseen.
28 Koska hän ottaa sinua hermoon? - Yleensäkään ei, joskus kun on känää tai jotai :)
29 Milloin sinun tekisi mieli halata häntä? - Aina :>
30 Oletko velkaa hänelle? - Ainakin kiitoksen velkaa siitä että se jaksaa mua edelleen ^^<3
31 Hänen lempivärinsä? - Musta ja punainen
32 Oletko usein huolissasi hänestä? - Juu.
34 Millaista elämäsi olisi ilman häntä? - Kakkaa :<
35 Onko hänellä hyvä yleissivistiys? - Näin luulen.
36 Huomaisiko hän kirjoitusvirheen edellisessä kysymyksessä? - En usko :D
37 Onko hän kärsivällinen? - Ei :D Varsinkaan jos asia koskee CD-levyjä tai uutta soitinta jota hän hamuaa hulluna :D <3
38 Puhuuko hän jotain murretta? - Joop ja se on huipun kuulosta :>
39 Onko hän biseksuaali? - Ei.
40 Mikä kappale muistuttaa sinua hänestä? - Jarkko Martikainen - Valssi tanssitaidottomille
41 Puhutteko usein syvällisiä? - Joskus.
42 Oletteko matkustaneet yhdessä? - Ympäri Suomea
43 Onko hänellä sisaruksia? - Kolme löytyy :)
44 Lemmikkejä? - Kaksi kattia.
45 Millaisia arvoja hänellä on? - Eipä syö eläimiä, eikä perusta väkivallasta :>
45 Onko hän hyvä ihminen? - On.
46 Missä hän on hyvä koulussa? - No KOULUSSA!
47 Mitä hän inhoaa koulussa? - Liikunnanohjausta ja hygieniapassia :D <3
48 Mikä hänestä tulee isona /mitä hän aikoo opiskella tai opiskelee? - NUVA!
49 Mitä hän on näistä? Tyttömäinen/naisellinen/poikamainen/miesmäinen/kaunis/komea/söpö/ruma/erikoinen? - Poikamainen, miesmäinen, komea, söpö ja erikoinen hyvällä tavalla :)
50 kirjoita tähän joku inside vitsinne - Hello titti :D<3

Kerro hänen:
Musiikkityylistään :: Outo ja huippu samanaikaisesti.
Perheestä :: Ihana.
Luonteestaan :: Huipuin minkä tiedän.

Onko hän:
Tärkein sinulle :: On.
Rakastunut / ihastunut :: On.
Masentunut :: Ei.
Onnellinen :: Näin luulen.
Stressaantunut :: Ehkä.
Valitettavasti aina oikeassa :: Kyllä. :D

Kuinka usein:
Te näette :: Silloin kun mahdollista.
Te riitelette :: Kun on aihetta, harvoin.
Shoppailette yhdessä :: Harvoin, meistä ei oo siihen. Se ei viihy kenkähyllyillä enkä halua kiusata! :D
Kerrotte toisillenne salaisuuksia :: En osaa määritellä, kyllähän niitä.

Milloin:
Itkit hänen takiaan :: Eilen.
Nauroitte viimeksi yhdessä :: Tänään.
Hän on loukannut sinua :: Hieman ehkä toissaviikolla.
Kuulit hänen äänensä :: Tänään.<3

(x) olen halannut häntä
(x) olen tervehtinyt häntä
(x) olen nähnyt hänet tänään
( ) olen huutanut hänelle tänään
(x) olemme olleet leikkipuistossa joskus
( ) olen käynyt lintsillä/tai jossain muualla huvipuistossa hänen kanssaan
(x) olen suudellut häntä
( ) olen vihannut häntä joskus
(x) olen ostanut hänelle synttärilahjan
(x) olen itkenyt hänen takiaan
(x) olen käynyt elokuvissa hänen kanssaan
(x) olen itkenyt niin että hän näkee
(x) hän on minulle todella tärkeä
( ) hän ei ole juurikaan tärkeä
( ) tai ei ainakaan se tärkein
(x) pidän hänestä
(x) rakastan häntä
(x) hän on komea/kaunis
( ) hän on aika ruma
( ) ihan tavallinen
( ) hän pukeutuu huonosti
(x) tai aika hyvin?
(x) hänellä on hyvä musiikkimaku
( ) olemme kokeneet paljon yhdessä
(x) emme ole _vielä_ kokeneet paljoa yhdessä
( ) tai ei ollenkaan?
(x :D) hän on yleensä aina pelaamassa
(x) tai hän pelailee silloin tällöin
(x luulen) mutta sinä olet silti hänelle tärkeämpi kuin pelit?
(x) hän on kätellyt sinua
( ) et ole juurikaan kiinnostunut hänestä
( ) hän ei juurikaan ole kiinnostunut sinusta
(x osittain ainakin!) tiedän mitä hän tekee juuri nyt
"Ookoo"
- Tätä sanontaa nainen käyttää riidan päätteeksi, kun tietää olevansa oikeassa. Silloin mihen on parasta sulkea suunsa. Älä koskaan kuvaile naisen ulkonäköä sanoilla "ihan ookoo", ellet halua leikkiä hengelläsi.

"Viisi minuuttia"
- Tämä tarkoittaa käytännössä vähintään puolituntista. Verrannollinen jalkapallopelin tai tietokonepelin kestoon silloin, kun mies on luvannut viedä roskat pelin jälkeen.

"Ei mitään"
- naista vaivaa kovasti jokin, ja miehen tulisi olla varuillaan. Jos nainen sanoo, ettei mikään ole hätänä, miehen pitäisi ottaa nopeasti selville mitä tuo "ei mikään" on ja korjata tilenne. "Ei mikään" on usein merkki tulevasta riidasta, joka kestää "viisi minuuttia" ja loppuu sanaan "ookoo".

"Tee kuten haluat" (lausutaan kulmakarvat koholla)
- Nainen haastaa miehen kaksintaisteluun. keskutelu päättyy siihen, että nainen suuttuu "ei mistään", ja viimeinen sana on todennäköisesti...

"Ookoo, tee kuten haluat" (kulmakarvat normaalissa asennossa)
- Tällä nainen tarkoittaa: "Voit tehdä mitä ikinä haluat, sillä minä en välitä siitä enää tippaakaan". jos mies kysyy, mikä on vikana, hän saa vastaukseksi uuden "tee kuten haluat" sekä kulmakarvojen kohotuksen. Tätä seuraa muutaman minuutin kuluttua "ei mikään". Seuraavan kerran nainen puhuu sinulle vasta "viiden minuutin päästä" hiukan rauhoituttuaan.