IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tatu:Keskiviikko 09.12.2009 01:19

KIRJOTA SINNE: Ime kyrpää läski!
Tatu (Hinin) Galleriassa.

Haha :D Lue loppuun! : DDDDDDDTorstai 01.10.2009 01:48Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h.

Tyttö: Hidasta, mua pelottaa.
Poika: Enkä, tää on hauskaa.
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa.
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua.
Tyttö: Hyvä on ,mä rakastan sua. Jarruta.
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa.

*tyttö halaa poikaa*

Poika: Ota mun kypärä ja laita se päähäs. Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen pettämisen seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puolivälissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi.


Analysoidaanpa tätä nyt hetki. Ensinnäkin kun päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei paljoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olisi ollut radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selvää ku sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helvetinmoinen keskittymiskyky pojalla, pisteet siitä. Ja miten helvetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 km/h lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhdista kypärän vaihtaminen on kans melkoinen stuntti, kummankin pitää olla melko riskejä kavereita, ja melko (erittäin) tyhmiä myös ku yleensäkin lähti toinen kyytiin ilman kypärää? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilmanvastuskin on tuossa vauhdissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saada jotain selvääkin. Ja mitä helvettiä, kyydissä ilman kypärää? Todennäköisesti tyypin mopo meni mettään siitä syystä kun joku kärpänen lensi silmään, ja tuossa vauhdissa varmasti uppos se kärpänen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 km/h vauhdista seinään se on aivan yksi lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolme. Tosin tarina ei tunnu mainitsevan jäikö muija loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuoden Tyhmä Paskiainen-kiertopalkinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osoitteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla prätkällä.

Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä päiväkirjaasi. Kuka helvetti näitä oikein tekee?

Heinola - Tapahtumarikas kaupunkiTorstai 01.10.2009 01:30

"No, kertokaa mitä tääl on tapahtunu kahen kuukauden aikana!?"
...
...
...
"No mun sytkäristä loppu kaasu.."

Pian taas Heinolassa :)Tiistai 29.09.2009 21:21

Näin se käy, käy, käy...Torstai 17.09.2009 18:28

Rupesin sitte paistamaan kananmunaa ja lätkäsin kaks niitä pannulle. Rupesin sitte kaivelemaan paistinlastaa tai muuta vastaavaa enkä sitten tietenkään omistanu semmosta. Päädyin soppakauhalla kauhomaan munakkaani ympäri, minkä seurauksena se hajosi tuhannen silpuksi ja läsähti kiinni pannuun.

Kiitti näist.

Uus kämppäMaanantai 14.09.2009 15:16

Huippua ^^

Rättätää!Lauantai 22.08.2009 23:12

Munkkia ja kokakolaa! ;P

Iha jees koulu, iha mukava luokka.Maanantai 10.08.2009 16:29

Opettaja on vaan joku maailman tylsin. Se sano että se tuo näytille sen vanhan viivottimen, jonka se osti 20mk vuonna -84.. Jei?
Antakaa mulle voimaa?

Kiitti näist :'DSunnuntai 02.08.2009 00:05

Hei,

Miný otan teihin yhteyttý ehdottaakseni teitý
ulkomailla minun kanssani Pariisissa, aviollinen
elýmý. Jos sitoumus kiinnostaa teitý, vastaus
englannissa mikýli mahdollista koska
verkkoautomaattiasekýýnnýkset eivýt
ole týydellisiý.

Reply back if interested in my proposal
of a conjugal life abroad with me in Paris
in your actual life.

Minun kirjeeni englannissa:

http://mae.blogsarena.com/328/en.html

roberto ranskasta.