IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lähden norjaan koskea laskemaan.Torstai 31.05.2007 19:14

8.6. -->

[Ei aihetta]Torstai 31.05.2007 02:22

stendari - stondis - tulessa

mukaan rinkka ja kassit varustukselleTorstai 31.05.2007 01:54

kalliopohja -->Keskiviikko 30.05.2007 23:49

jatkokertomuksemme:Keskiviikko 30.05.2007 15:03

Elipä kerran Afrikkain maassa eräs pieni poika nimeltään Kuku Sambalele. Kukun kotikylänä toimi pieni pyöreä alue, jossa paavi asusti. Kylän entisenä hallitsijana oli toiminut Mohamed alisheikhtillikh abdiraghem, joka oli ajanut kylän syvään taloudelliseen kriisiin lainaamalla rahaa tammenterhoihin talvenvaralle ostettaviksi.
Talvi oli tulossa. Se merkitsi kyläläisille rankkaa lisäduunia, sillä ankara talvi verotti kasvihuoneilmiön vuoksi 20% vähemmän kaloreita kuin tavalliset saunabelt mainokset, joiden aikana ihminen hikoili myötähäpeän vuoksi noin puoli desiä kylmää hikeä. Talven pakkaset eivät varsinaisesti olleet kovin ankaria, mutta ne ajoivat jääkarhut lähelle sankareimme kylää. Virran mukana puihin kulkeutuneet karhut estivät kiirunoiden pariutumisen, jonka seurauksena Kukun kiirunatarhaus oli vähällä kariutua. Edellisen tarinan Kari kuitenki lopulta kariutti sen.
Jääkarhut olivat kuitenkin jatkuva ongelma kyläläisille. Niimpä kylän päällikkö, Mokoma Känädä päätti että koska jääkarhuilla on tässä vaiheessa etu 3-0, niin ne täytyy saada jäähylle. Näin hän lupasi suuren palkkion sille, joka kukistaisi jääkarhut. Niin alkoi satavuotinen sota, joka kesti 116 vuotta. Verta, hikeä, sinappia ja kyyneleitä valui irvokkaana tulvana alas Bukabuka-nimisen jääkarhukuninkaan poskia kun tämä mätti Sambalelen suvun urheita palkkionmetsästäjiä lyttyyn kuin karhu joka mättää urheita palkkionmetsästäjiä lyttyyn. Viimein kuoli myös sankarimme Kuku, joka ei kuitenkaan tullut kummittelemaan takaisin sillä kuolleet ihmiset eivät oikeasti kummittele.

The end.

koe:Keskiviikko 30.05.2007 14:20

"meen vähän aikasemmin ni kerkeen käymää kansliassa" -kanslia kiinni
"no nyt on kerrattuna melkee kaikki katolisesta kirkosta" -ensimmäinen kysymys: selitä ortodoksinen kirkko "tota joo..."
esseet: vastaa kahteen seuraavista:
1. kirkko II maailmansodan aikana "tää on se aihe jonka skippasin.."
2. kirkon synty ja alkuvaiheet ennen keskiaikaa "öö, milloin oli keskiaika?"
3. reformaation teologia ja keskeiset periaatteet "tota..?"

miksei kysytty PAAVISTA LUTHERISTA REGIMENTEISTÄ RISTIRETKISTÄ PROTESTANTTISISTA TUNNUSTUSKUNNISTA JA REFORMAATIOON JOHTANEISTA TEKIJÖISTÄ?!!

osasin:
sola fide, sola gratia
sola scriptura

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2007 21:23

"VÄSTÄRÄKKI! tuu äkkii kattoo!"
"ai toi spurgu?"


kesän ensimmäinen merkki.
vittu.... :/