IRC-Galleria

Tuossa aiemmin taisin mainita jotain siitä, että oikeita sotilaita korvattaisiin muovisotilailla. Valitettavasti näin ei tulekaan tapahtumaan, sillä isot herrat tuolla EU:n suunnalla ovat kahvikuppostensa (ja sikareiden sekä parin konjakin) äärellä päättäneet kehittää direktiivin, jonka mukaan muovisotilaiden käyttö olisi sekä epäeettistä että loukkaavaa muovisotilaita kohtaan. Ja ajatelkaapa minkälainen kasa roskaa muovisotilaiden käyttämisestä sodissa aiheutuisi. Eiväthän ne pirut edes maadu, paskiaiset.

Siirtykäämme asiasta toiseen. Tiesittekös sitä, että talviaikaan on äärimmäisen vaarallista saunoa? Tai, ei saunominen oikeastaan ole vaarallista, mutta vaatteiden, varsinkin housujen, päälle pukeminen on. Ainakin jos kyseinen toimenpide tapahtuu alkoholin vaikutuksen alaisena ja vieläpä ulkotiloissa. Jäässä oleva terassi (tai vastaava) tuo oman vaaratekijänsä myös asiaan. Ja rappuset, ne pirulaiset. Yhtiömme ei suosittele siis housujen pukemista jalkaa talvella jäisellä terassilla rappusten läheisyydessä alkoholin vaikutuksen alaisena. Paitsi jos on hyvä tasapaino. Muuten saattaa käydä niin ikävästi, että liukastuu. Liukastuminen rappusten läheisyydessä saattaa aiheuttaa sen, että ruumis lähestyy rappusia hieman turhan nopeasti, ja todennäköisesti vielä väärässä asennossa. Kuperkeikka tai parikin saattaa osua matkalla terassilta maahan rappusten kautta. Ja se, lapset, ei ole ollenkaan mukavaa. Ainakaan seuraavana päivänä tummien läikkien, joita toiset mustelmiksi kutsuvat, vallatessa kehon.

Jos kuitenkin käy niin ikävästi, että edellä mainittu pääsee tapahtumaan, niin otan osaa. tai, en oikeastaan, olisitte vain uskoneet minua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.