IRC-Galleria

Trisu

Trisu

Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica. Bro.

Note to self:Tiistai 16.03.2010 02:17

Hassu olo. Ekan kerran moneen vuoteen on sellainen elämäntilanne, että ei yhtään tiedä mitä seuraavan vuoden aikana tulee tapahtumaan. Tai siis... eihän sitä tietty koskaan tiedä, mut että nyt ei oikeesti ole mitään suuntaa asioilla. Eikä se oikeestaan haittaa mitään, ihan hyvä näin.

Tää ajatusvyöry lähti liikkeelle kun tajusin, että voisin mahdollisesti muuttaa jo parin kuukauden päästä Helsinkiin. Pakolliset opinnot alkaa olla takana ja edessä vaan valinnaisia, joita nyt muutenkin ajattelin osittain hoitaa jotakin toista kautta kuin Lahdessa. Tässä samalla pitäis löytää kesätöitä ja/tai ideaalitilanteessa työharjottelupaikka. En tietysti vielä juuri ole laittanut tikkua ristiin asian suhteen, mut enpä toisaalta jaksa hirveästi stressatakaan. (Mistä tajusinkin sen, että oon taas oppinut olemaan stressaamatta liikoja! Jee!)

Nojoo. En tiedä mikä tän kirjoituksen pointti oli, paitsi ehkä huomioida tämä hämmentävä hetki ja palata sitten joskus vaikka puolen vuoden tai vuoden päästä toteamaan, että mihin tästä nyt sitten päädyttiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.