IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Tiistai 22.08.2006 13:44

On sanottu: Aika ei sano näkemiin. Siihen, mitä on ollut, ei voi palata. Eikä sitä, minkä on tehnyt, ei voi saada tekemättömäksi. Eikä ratkaisuja voi tehdä uudestaa. Jospa voisikin! Anteeksianto antaa kyllä rauhan, mutta ei korjaa sitä, minkä olemme rikkoneet. Anteeksiannon jälkeen on aika korjata seuraukset, jos vielä voi. Mutta useimmiten rikotunki elämän kanssa on vain opittava tulemaan toimeen parhaalla mahdollisella tavalla.

<3Tiistai 23.05.2006 15:23

Jos luet tätä, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman mua. Aloita kommentti "Ilman sua..." jne. Sitten lisää tämä omaan päikkäriin ja katso millaista muitten elämä olisi ilman Sua. <3<3

...Tiistai 04.04.2006 14:34

Kuvaile minua yhdellä sanalla... Siis vain yhdellä(!) ja laita sitten tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut sinusta ajattelevat.(?)

[Ei aihetta]Tiistai 21.03.2006 14:10

kaikki mukaan!!!!!!!!!!!MUISTATKO?

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!
- Vanhemmat »