IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Voi erkki ja huutomerkki.Sunnuntai 30.10.2005 04:55

Kylläpäs ankstituttaa. Tiedän, tiedän, uni on angstin puoskari, mutta ei huvita edes siirtyä sänkyyn hukuttamaan pyhiä murheitani unisaarta ympäröivään jorpakkoon. Se tavallinen tarina. Teini, joka valittaa ja vituttaa jatkuvasti, mutta joka ei halua apua eikä terapiaa ongelmiinsa. Millä nimellä edes kutsuisin nk. onkelmiani?

Voisin laittaa soimaan jotain rähinää. Tai Niskalaakin rikinkatkuisimpia. Tai CMX:n sekopäisimpiä. Kolmikärki. Jee. Sellaista varten tarvitsee kuulokkeet, ettei vahingossakaan häiritse kanssaeläjiä. "Mutsi tulee niinQ raivoaa!!11"

Janottaa. Janottaa jatkuvasti. Janottaa niin maan perhanasti. Kaadan kitaani litroittain appelsiinimehua ja vettä, eikä jano sammu. Kuulostaapa lyyriseltä. Tosin sana kita eikä sana appelsiinimehu sovi kuvaan.

Minun pitäisi kirjoittaa useammin. Siis jotain proosapaskaa. Olen harmitellut tässä jo kauemman aikaa, etten saa avattua Wordia, kehitettyä aihetta ja kirjoitettua. Jos saankin, alku rasittaa siinä määrin, että maalaan koko tekstin ja painan backspacea. Ja suljen ohjelman. Että se kaunokirjallisuudesta.
Löysin pöytälaatikosta vanhaa tarinaa vuodelta 2003. Käsinkirjoitettua, hirveätä tekstiä lukea. Käsiala oli huono, puhumattakaan kielestä. Saattoi johtua siitäkin, että sitä kirjoitettiin sängyssä puoli tuntia ennen nukahtamista.

Sammakko kuittaa.

np: CMX - Pimeä maa (live @ Tavastia '95)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.