IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Peliaddiktin päiväkirjaTorstai 02.03.2006 23:51

Tämä merkintä sisältää lähes yksinomaan fanaattista sepostusta eräästä tuntemastamme roolipelistä. Suosittelen jättämään lukemiselämyksen väliin, mikäli aihe ei nappaa. (turha inistä sitten kommenteissa, olen varoittanut. :p)


PUNAINEN VAROITUSMERKINTÄ

Häähä, sain tonttuni tänään tasolle 43. Se tarkoitti sitä kiintoisaa seikkaa, että saatoin hankkia sille shadowformin. Se näyttää siltä kuin kyseinen henkilö olisi maannut kauan jollain radioaktiivisella tunkiolla. Muistelen taannoin maagilla tapaamaani undeadpriestiä, joka aiheutti minulle jonkinasteista huvittumista maatessaan Undercityn ruumisarkuissa "säteilemässä". Jos vain olisikin tarpeeksi kookkaita ruumisarkkuja, joihin saattaisin yötonttuni survoa.

Maagista puheenollen, se ei ole päässyt juuri puusta pitkälle levelemisprosessinsa kanssa. Saatuani täyden version pelistä jotain ihmeellistä tapahtui ja huomioni kiinnittyi enemmän allujen puolelle. Pääserverinikin koostuu lähinnä alluista. Tosin olen suunnitellut, että voisi vallata luvattoman monta servua ja laittaa yhden rodun kaikki hahmoluokat aina kullekin. Nykyisellä minulla tosin jo kaikki tonttujen luokat. En tue vieläkään ko. rodun suosiota, mutta ne ovat kohtalaisen mukava rotu pelata shadowmeldeineen, sulavaliikkeisiä ja vieläpä kauniita katsella. Ehkäpä juuri siksi ne ovat niin suosittuja. Tai sitten kyseessä on vain satunnainen legolashuuma; "ii, haltioita, mulle, mulle, minä minä minä!!1yksi"

Ajattelin pitää jonkinlaisen tauon pelaamisesta saavuttaessani sen maagisen tason 60. Tai ehkä minun pitäisi pitää se levelillä 55. Kuudellakymmenellä todennäköisesti uutuudenviehätys, epixratsuun tarvittavien rahojen tahkoaminen ja raideille vonkaaminen ottavat vallan ja tauosta ei tulekaan mtään. Kyllä, ehkä pidänkin sen ennen. Ja se tarkoittaa vieroittautumista koko pelistä, ei vain yhdestä hahmosta. Tauon jälkeen saatan pelailla rauhassa muita hahmojani korkeammalle ja sitten vasta keskittää energiani armottomaan wowittamiseen ja kuudenkympin kilahtamiseen. Tai ehkä sattuu niin kämäisesti, että Burning Crusade ilmaantuu juuri silloin kauppoihin ja 60 onkin enää kovin mitätön tavoite. :|

On se niin väärin.


PUNAINEN VAROITUSMERKINTÄ PÄÄTTYY

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.