IRC-Galleria

TuPPi

TuPPi

post-emo indiepoika

Blogimerkintä

- Vanhempi »

ensimmäinen merkintä :b wohoo :PTorstai 27.10.2005 04:39

huomasinpa tässä juuri päässeeni testiryhmä kakkoseen mutta ilmeisesti tämä koko päiväkirja hössötys on kaikkien irkkaajaksi tunnistautuneiden saatavilla jo eli en taidakkaan olla sen ihmeellisempi ihminen kuin muutkaan :O

ajattelin tässä alkaa huvikseni kirjoittelemaan kun uusin rammsteinkin julkaistu vihdoin :P myöskin galtusynttäreitä ilmeisesti voisin alkaa pitämään tässä... \m/ \m/

tänään/huomenna miten sen nytten sitten laskeekin saan ilmeisesti kaiken sen tavara määrän minkä mutsi jaksoi kiinasta kantaa synttärilahjana :)= niitä odotellessa on hyvä alkaa arpomaan mitä tässä tekisi :x väsymys ei vielä ole oikeastaan tullut ja energiaakin tuntuu vielä löytyvän :)

voisinpa jopa ottaa tavaksi tämän galleria päiväkirjan pidon :P tällä kertaa jäi vähän lyhyeksi anniksi mutta eiköhän tämä tästä vielä :)

np. Pain - Same Old Song, KoRn - Twisted Transistor, System Of A Down - Hypnotize, Entwine - Still Remains, Karkkiautomaatti - Hei Johanna

nuita siis kuuntelin kun tätä kirjottelin :) uusin rammstein vasta alkanut tulemaan :f noo aamulla jo pääsee hurmokseen :)

niin ja aloitinkin päiväni visaisella ongelmalla :o

[13:19:37] <+TuPPi> nyt ollaan elämän äärimmäisten kysymysten äärellä
[13:21:02] <+TuPPi> mulla on koru joka on narussa sillai et se naru menee tollasseen ympyrän läpi mikä tossa korussa on.... noh äskön toi koru irtos tosta narusta mut tossa ympyrässä ei oo mitään reikää eikä naru oo poikki niin miten se pääs pois tuolta narusta?

en ole vieläkään keksinyt miten se pääsi sieltä narusta :B mutta nyt se on laitettuna takaisin naruun :)= vastauksia saa laittaa kommentteina!

ja vielä lopetukseksi päivän vinkkilinkki siirolon (huom ihQböx ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.