IRC-Galleria

Tuorekelmu

Tuorekelmu

Jos sinä tiedät mitä, niin minä tiedän miten!

K-IIHDE Starttaa....Maanantai 18.02.2008 20:58

Oon monta vuotta järkkäilly pieniä koti ja mökkibileitä, monesti ollut ikimuistoinen ilta minkä vois elää uudestaan ja uudestaan.. fiilis on ollut monesti niin hyvä että mistään baarista ei sellaista sais!!
Uskon että oon monen kanssa samaa mieltä, vai mitä?
Sitä baari, baari, baari meininkiä ei vaan jaksa ihan joka vkl, sitä toivois vähän vaihtelua, sen ehkä jopa joskus sanoo ääneen "olis kiva tehdä jotain muutakin välillä" ja saattaa jopa ehdottaa kavereilleenkin, että keksittäis jotain uttaa, mutta kun aamulla herää, niin tasku täynnä Baarikuitteja, kauhee darra ja tuskin edes tärppäs ;) Eli normiilta...

No itsellä se oli välillä liiankin yleistä että aamulla totes että meni paljon rahaa ja oli aivan täydellinen kopio edellisistä illoista..eli ei koskaan enää kokenut sitä "uutuudenviehätystä" Ja nyt ajattelin tehdä siihen pienoisen muutoksen!! :)

K-IIHDE on toivottavasti monelle avain siihen että sais taas sen fiiliksen mitä tulee kun pääsee ensimmäistä kertaa baariin tai on isoissa kotibileissä missä on paljon hyviä frendejä!! Sais taas kokea sen uutuudenviehätyksen, mitä ei nykyään enää vkl yöelämästä oikeen löydä!!

Jos tuntuu nyt siltä että ehkä tässä saattais olla jotain järkeä, niin olet hyvin Tervetullut K-IIHDE avajaisbileisiin 24.5. tapahtumasta lisää infoa K-IIHDE (fanklubit) yhteisön voi myös lisätä itselleen ja kertoa siitä kavereilleen, niin pysyy ajantasalla siitä mitä kaikkea se tuleekaan tarjoamaan..

Informoin niin kauvan tuota kautta, kunnes kotisivut valmistuvat..

Oikeen hyvää alkavaa viikkoa kaikille!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.