IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Mertalismin ideaa ja tilanneraporttiTiistai 09.05.2006 03:12

Mertalismia on usein verrattu kommunismiin ja diktatuuriin, oikeastaan se on näiden molempien sekoitusta.Hallintojärjestelmä on hyvin hierrarkkinen ja siinä ylimpänä on Suur petterit.Aatteeseen kuuluu myös ideologia "mikä on sinun on myös minun, mutta mikä on minun on vaan ja ainoastaan minun" jonka ansiosta se on saannut kannatusta myös joidenkin politikkojen keskuudessa.Tämä saastainen aatesuuntaus on saannut suurta kannatusta heikkomielisten opiskelioden keskuudessa.Aatteen suurimpia ja valovoimaisimpia kannattajia on tällähetkellä USA:n diktaattori George W. Bush . Myös Hitler ja Stalin olivat Mertalistisia

Aate on vaarallinen koska se saa nämä eläimen kaltaiset otukset pitämään itseään yli-ihmisinä suuren johtajansa ansiosta.Mertalistinen lahko yritti päästä mukaan Suomen politiikkaan mutta heidän ehdokkaansa ei päässyt syystä tai toisesta läpi vaaleissa. Tästä johtuen he valmisteleva vallankaappausta joka tulee toteutumaan vuonna 20** ******kuussa puolen kuun aikaan.

Mertalisteilla on myöskin tapana levittää aatettaan aivan kuin kristyt ja muut uskovaishihhuliapinat levittävät omaa uskontoaan. Mertalistit ovat usein syrjittyjä aatteensa takia mutta on syytä muistaa että myös kristittyjä vainottiin roomassa ja mitenkä kristinuskolle sitten kävikään. Uskon mertalismin nousuun, sillä mertalismihan on täydellinen aate. Tällä hetkellä mertalismin yli-isä (jonka nimeä en uskalla tässä yhteydessä mainita) on pyhiinvaellusretkellä kiinassa, jossa hänen serkkunsa Mao Tse Petteriong ( http://i37.photobucket.com/albums/e89/turjischna/mertamao3yw.jpg urhean valokuvaajan ottama kuva) on pian nousemassa sotilasvallankaappauksen avulla Kiinan johtoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.