IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

TurmionSalaatti

TurmionSalaatti

seeking golden tooth from the end of the rainbow.

Mmmmm niin hyvvää ettei sanotuksi saa..Maanantai 01.06.2009 03:22

Yo-päivä oli kertakaikkisen ihana, vaikka töitä joutuki tekemmään, kun alkoholin juonti tökki. Mie syytän siitä kello kolmen punasta Elyseetä, mutta pitihän sitä JAMASitella! Juukalaiset Grass hopperit testattu, omnom. Vaikka myönnettäköön, Cactusten ruohojuomat mennee rutkasti eelle.

Maija mehiläisenä tuli pörrättyy eilen, vaikka olinki kiltti semmonen, enkä ees pistelly.. Pahemmin. Sain kivat todistukset (päättötokarin keskiarvo 8,8 khih) ja yo-tokarikaan mikkää huono ollu. Sain toki lahjoja ja rahhaa, viinaa, herkkuja, mielettömän määrän kukkia (maljakot varmaan loppu kesken) ja hyvvää seuraa.. Ja muistoja.

Aa nyt on käsissä ja kaulassa hoppeita blingejä ja kohta uus kamera. Mutsihan se korollaan tuhos eilen miun kuvausvehkeen, kaikella tarkotuksesa; mutsi ja iskä oli miettiny ostavasa miulle uuen kameran, miulla oli käyny omassa mielessään uus nohevampi kamera. Uus vempele on nyt oikkeesti sitten tulossa, jätetään tuo ruuvisa tiputtanu rottelo historian kirjoihin.

Koko vaara raiku kun humpat pauho pihamaalla hienossa säässä ja boolimalja tyhjeni sen minkä ehti. Suku on pahin, sukusodilta säästyttiin kuitenki kumman kaupalla, huh! Sää se on puhheenaihe paras..

Janica kyselee Raunilta, onko booli tujua, Rauni vastaa, että kylläpä tämä kiikku heiluu hyvin..

Kaiken huipennukseks olin rytmikonneen (samba-Piia) kaveri, jolla on nyt vähäse haikeutta på sätt och vis, kun kuulen vieläki pään sisällä Metan esittämän Maailma on sun -biisin ja Annan pyssäyttävät sanat. Siis ikävä on nyt jo näitä miulle tärkeitä ihmisiä, ettehän mee pois, elkää ikinä menkö.. Kaikki tuntuu nii lopulliselta. Jäähyväisiltä. Snif.


// KOS-kertomukseen ei oo vieläkään aikaa, hoppu on armoton..

Ja Pahatar; tuo kakussa oleva valkonen juddu ei oo pallo, vaan lakki ylhäältä katottuna ;>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.