IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 06.10.2009 04:11

HUOM! Juo varovasti viinaa etsiessäsi panoseuraa. Kullisi seisoo ja saat pillua.

Joo-oSunnuntai 26.07.2009 18:57

Jonku random ihmisen koira puri mua sitten sisäreiteen grillillä. Vitu kiva. Onneks virkavalta tuli nopsaa paikalle niin saadaan omistaja edesvastuuseen.

w00tKeskiviikko 13.05.2009 15:02

Viikatteen Kesävainaja EP <3<3<3<3

KassallaKeskiviikko 13.05.2009 02:53

Tämä on erityisesti kaikille niille, jotka ovat toimineet jossain elämänsä vaiheessa kassana. MUTTA tämä on myös kaikille niille, jotka asioivat kassoilla!!!

Kun kone ei lue koodia tai tuotteesta puuttuu hinta, aina joku valopää heittää "Se on sitte varmaan ilmainen!" HÖHÖHÖHÖ. Tiedoksi: Se on vitun vanha läppä ja saa kassassa aikaan vain kuplia vereen. Oikeasta lääkityksestä nauttiva saattaa vaivautua naurahtamaan.

Jaksaa kantaa tuotteen kassalle, mutta toteaa sitten siinä, että "mä jätän tän pois". Tiedoksi: Sen päätöksen voi tehdä aiemminkin, esimerkiksi jos siellä hyllyssä mistä tavaran ottaa ja laittaa sen kauniisti takaisin paikalleen. Kassa joutuu itse omalla tauollaan raahaamaan jätettyjä kamoja paikoilleen.

"Paljos tästä saa alennusta?" -jankutus. Tiedoksi: Ei senttiäkään. Kassa ei päätä alennuksista.

Kassa kysyy opetetusti jotain etukorttia. Vastaus:

"Noeivittuoojaeikävittuikinävittutuuhaistavittupaskavitunkortteines".

"Tiedoksi: Pelkkä "Ei" riittää.

Em. kortti löytyy, mutta se annetaan vasta siinä vaiheessa kun kassa on jo lyönyt kuitin ulos. Tiedoksi: Korjaaminen tapahtuu useimmissa paikoissa korjauskuitin kautta ja vie aikaa ja vituttaa.

Koko matka jonossa marmatetaan puoliääneen pitkiä jonoja ja sitten kassan kohdalle päästessä kiekaistaan kovaan ääneen "Teillä on ihan liian vähän kassoja täällä!" Tiedoksi: Se pieni tyttönen/poikanen joka sitä konetta näpyttää, ei omista paskaakaan päätösvaltaa kassojen määrää koskevissa asioissa. Heitä vituttaa ihan yhtä paljon kuin asiakkaita. Kassojen lukumäärästä ja työvuoroista päätetään muualla.

Kassalle avaudutaan siitä, jos tuotetta ei ole koneella tai koodista tulee väärä hinta. Tiedoksi: Kassahenkilö ei syötä tuotteiden hintoja koneelle, eikä tällä tavoin ole missään vastuussa tapahtuneesta. Hän ei voi osastojen ihmisten mokille mitään.

Luetaan lehdestä, että KKK-kaupassa on halpaa lihaa - mennään citymarkettiin ihmettelemään ja valittamaan kun tuotteet eivät olekaan siellä tarjouksessa. Tiedoksi: Mainoksissa kyllä lukee missä ne on voimassa. Tiedoksi 2: Anttila ja Kodin Ykkönen eivät ole sama asia.

Myyjä aloittaa kassatapahtuman sanomalla asiakkaalle "Hei"! Asiakas vastaa "Muovikassi". Tiedoksi: Kassa haukkuu sinut illalla kavereilleen "vitun idioottina". Hein sanominen ei voi olla ylivoimaisen vaikeaa.

Asiakas pakkaa kamojaan hihnan päässä ja pakkaa edelleen kun kassa yrittää loppusumman ilmoittamalla saada häntä maksamaan. Asiakas pakkaa sinnikkäästi ensin loppuun ja tulee sitten vasta maksamaan. Tiedoksi: Koko jono odottaa ja syyttää siitä kassahenkilöä.

Kasataan hihnalle 10 tavaraa päällekkäin ja valtaviin massoihin.

Tiedoksi: Hihna ei liiku kun tunnistimen edessä on tavaraa. Kassan työ vaikeutuu kun tavaroita joutuu tuuppimaan ja repimään.

Hedelmät ja vihannekset jätetään punnitsematta. Tiedoksi: Unohdus tai ajattelemattomuus, sama seuraus: jono seisoo ja kassaa vituttaa.

Lähtee/lähettää jonkun toisen hakemaan lisää rahaa/lisää tavaraa kesken kassatapahtuman. Tiedoksi: taas se jono seisoo ja kaikki odottavat.

Muut asiakkat syyttävät tästä(kin) kassahenkilöä.

Antaa pentujen imeskellä lakupatukkaa jo paketin läpi ja ojentaa kassalle limaa valuvan, muodottomaksi imetyn paketin ja ihmettelee kun kassa ei muka saa siitä viivakoodia. Tai avaa paketin jo valmiiksi ja repii viivakoodin.

Tiedoksi: tämäkin vituttaa.

Kuvittelee että "vain päivän lehdet" ostaessaan voi kiilata koko jonon ja vaan heittää rahat kassalle. Tiedoksi: Vaikka jossain onkin lehdille pikakoodit ja tällainen periaatteessa onnistuu, silti käytös pistää nyppimään. Useimmissa paikoissa lehti pitää kuitenkin skannata viivakoodilla, niinkuin muutkin tuotteet. Niin.

Seisoo toisen kassan jonossa ja näkee kassahenkilön lähestyvän rahat kädessä viereistä. Kun kassa on vielä 20 metrin päässä kassasta, alkaa huutaa "AVAATSÄ??!" Tulee sitten huohottamaan siihen portin taakse ja nykii ja repii sitä ja tuijottaa koko ajan silmät kiiluen, että "vauhtia siihen avaamiseen, vauhtia saatana". Tiedoksi: Kassan avaamiseen kuluu tietty aika eikä se nopeudu sillä kyttäämisellä.

Kassa pääsee tauolle/kotiin ja yrittää sulkea kassan. Aina siihen saapuu vielä yksi, joka kerjää "otathan vielä mut?" Tiedoksi: En ota.

(c) maira- tai aasiakas.net mitä ilmeisemmin. :D

Niin totta että oli pakko kopioida ja muistuttaa ihmisiä.

Wooohey!Tiistai 21.04.2009 15:56

Nyt on sitten prätkä tilattu. Pitäs tulla ens viikolla.

Kawasaki VN900 Custom 2008 @ 25kW

Voi vittuSunnuntai 19.04.2009 15:21

Vittu mikä siinä on kun ei nykyään kukaan voi tulla sanomaan suoraan päin naamaa asioita? Aina pitää keksiä jokin korvike kuten, tekstiviesti tai mese. Oikeasti voi saatana.

Huh huhLauantai 14.02.2009 19:41

Semmone risteily. Oli siistiä :D


Mikkeliläiset, Imatralaiset ja Porkkalan Lukiolaiset vitutti! :D Ja ne pellet joilla oli puimuri huppareissa :d

Loppuviikon säätiedoitusTiistai 10.02.2009 23:25

Pitkän tähtäimen suunnitelmana kitata vitun pitkä kalja
Niin vikkelään kuin kurkku vetää.Penkkarit ja Abiristeily :DDDDDDDDDDD

Suuri päiväKeskiviikko 17.12.2008 21:05

Tulipas sitten täyteen 1v siitä kun erosin kirkosta. :)

Suosittelen lämpimästi muillekkin! Ajatelkaa omilla aivoillanne ihmiset.

Heh hehTiistai 02.12.2008 00:50

Mun joulukalenteri <3<3<3

Se on punainen eli jouluinen. 24 luukkua. Ei voi koskaan tietää mitä huomenna sieltä tulee!!!