IRC-Galleria

Tuskahuora

Tuskahuora

feels home in despair

Rasvaprosentti!!!! x) ja updateeKeskiviikko 07.06.2006 20:16

Eilen oli töissä virkistyspäivä, oltiin Aulangolla. Semmonen turha urheilupäivä, mittasin vaan rasvaprosenttini ja istuin lopun aikaa kahvilla ;D Vähän taustatietoo ennen suurta mullistusta: miehillä alle 10%: laiha, 10-20%: normaali ja lopuista ei tartte välittää paskan vertaa.

MUN RASVAPROSENTTI OLI 5.4!!!!!!! IN YOUR FACE!!!! HELMI TULOS VAIKKA ITTE SANONKIN JA MULLA ON SIIHEN MYÖS OIKEUS, NYYPÄT :P Tais olla alin tulos kaikista niistä jotka mittas ;)

Joo, päivitetään tätä elämäntilannetta vielä hetken verran... Lauantaina olin Roctumia kattomas linnanpuistos, helmi keikka ja paljon kuvia sain. Lisäks sain tietää sinä päivänä miltä tuntuu kun kuristetaan taju pois (2 kertaa), siinä lähtee pienelle tripille :D (muutama tunti muutamassa sekunnissa). Sit toi yks nyyppä puri mua kieleen jossain vaihees, syyllinen kiemurtele tunnon tuskissasi!! Sit olin tietty kännissä koko viikonlopun, la piti baariin mennä mut en päässy hanniin ku yks tyyppi ammuttiin siinä baarin vieres ja se sit suljettiin jossain vaihees :/ plää... Eipä tuu muuta mieleen, ei voi kaikkee muistaa jiiänee, jiiänee...

Ps. Meen perjantaina Sauna Open Airiin kattoon Cradle of Filthiä ja muita kovia bändejä, you're welcome to join the nightmare \,,/ 5.4% NYYPÄT!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.