IRC-Galleria

Tuskahuora

Tuskahuora

feels home in despair

Ilouutisia!Keskiviikko 26.07.2006 02:41

Kamera löyty kytikseltä, tänään haettiin, makso 4 egee!! jopa joo ;D

ETSINTÄKUULUTUS!!!!Sunnuntai 23.07.2006 19:32

KADONNUT DIGIKAMERA JONNEKI WANAJAN ALUEELLE, KUVIA APULANNASTA JA MUUTA SEMMOSTA, PALAUTA JOS LÖYDÄT??? OIS KUULE AIKA TÄRKEETÄ SAADA SE TAKAS. KIITOS JO ETUKÄTEEN :D

Päivitystä päiväänSunnuntai 23.07.2006 19:27

Joo ei tosiaan mitään majotusta kuulunu, apulannan keikan jälkeen huomasin hukanneeni digikameran, en nähny viikatetta ku en jaksanu liikkua sinne päin... ja ihan kännissä tuli taas oltua tietty :D ostin Cradle of Filthin paidan ja jonku hienon sytkän mistä kuuluu musaa kun sen avaa :P jos oon jonkun kamerassa niin toimittakaa fotoo mullekin?? Toni Wirtasen nimmarit sain ja parin viikatteen jätkän (Kaarle ja Simeoni). Mukavia jätkiä. Ei muuta. Tai tulee sittenkin. nääh...

MIP-passit Wanajaan!!! ;DLauantai 22.07.2006 22:03

Ravendark voitti mip-passit wanajaan joten ei muutaku backstagelle ;P vitutti vaan kun alkoholi juomat ei ollukkaa ilmasia x) saatiin kyl pari juomalippua, pienen neuvottelun jälkeen, kun ei meinannu uskoo ettei oltu saatu niitä vaikka piti, ni. piste. ja mitään puhettakaan ilmasista matkoista ja majotuksista ei ole kuulunut!!! jos kerran niin on sanottu niin missä mun hotellimajotus viipyy??! odottelee homoa? ihan varmaan......... ei se mitttään, nähtiin staminan jäbät ja saatiin nimmarit. teräsbetoniki piti tietty kattooo, tänään apulanta ja viikate must see. viinaa kitaan ja meininki kattoon niin on tämäkin pieni ihminen iloinen?
Siinä se hujahti jussi himoksella ja oliki sit aika helmi reissu ;) jos vaik alottelen tost alust asti ni homma lähti näin: lähettiin ton red alert nyypän kans junaan ja perille ku päästiin jämsään ni kosautin heti alkajaisiks 3 pulloo kaljaa paskaks :P eipä tuo mitään, kyllä kaljaa riitti. mut sit ku oltiin saatu teltta pystyyn ja lähettiin dokaan muutamaks tunniks mökkialueelle ja muualle ni eiköhä joku munaton runkkari käyny pöllimässä siinä välissä emmin makuupussin ja multa 12-packin!!!! saatana mulkku etten sanois ;D meitä rupes vituttaan niin et meinattii lähtee jo perjantaina vittuun sielt mut paskat sitä mihkää lähetty ku alettii ottaa vähä kuppia ni johan lähti päivä käyntiin ja juhlafiilis takasi =) siirrettiin telttaki parempaan paikkaan mis oli vitun helmet naapurit (toivottavasti nää yhet löys kadonneensa ja pääs kotiin sieltä), joo tosiaan kaks tyyppii näytti ihan duudsoneilta mut ei ne tosiaan ne ollu. kaupassa riitti kaljaa ni pysty kännin pitää päällä. lauantaina tuli vedettyä ilman paitaa vähän liikaa, poltin meinaan selkäni ja hartiani siinä rytäkässä, vähän tahtois korrrrrwentaaaa!!!!!!! no onneks emmiki poltti itteensä ni en ollu ainoo valittamassa x) tuntuu kivalta pitää paitaa päällä. kotiin lähtö meinas mennä päin vittua ku ei tiedetty millä ois lähetty mut löytyhän se bussi sit ni päästiin junaan, aika tuskasta siel oli... ja tottakai tampereen kohalla piti paikkaa vaihtaa ku porukalla on paikka lippua vaikka perseensä pyyhkiä! lippuki makso 28.80 yhteen suuntaan, vittu mitä kiskontaa! nii sit ku vaihettii paikkaa invapaikalle ni eiköhän siinä ollu joku saatanan vamu kyttäämässä erittäin vittumaisella naamalla ;D pikkase revettii hml:n asemalla sitte 8>> eli kaikenkaikkiaan hyvä reissu oli, seuraavalle festarireissulle vois palkata vaikka apinan ja gorillan telttavahdiks x) siä oli muuten ihan vitusti murretta puhuvaa porukkaa... mut se siitä.

Lilleri lalleri hyvää juhannusta! ;D

Meessä vittuun sen nenäs kaa!! ;P

liian pieni lihapullaksi x)Torstai 15.06.2006 05:13

haaste

Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt

1. kci
2. -
3. -
4. -


Neljä paikkaa, joissa olen asunut

1. Hämeenlinna
2. Hämeenlinna
3. Hämeenlinna
4. Hämeenlinna


Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkään katsella

1. Lost
2. 4400
3. C.S.I. (kaikki 3)
4. Pulmuset


Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla

1. En tiä voiko
2. laiva/mökki reissuja
3. ja luokkaretkiä laskee
4. mut ne olis sit siinä.


Neljä internet-sivua, joilla käyn päivittäin (lähes)

1. www.irc-galleria.net
2. www.google.com
3. no
4. life


Neljä lempiruokaani

1. Roskaruoka
2. Spagetti
3. Pizza
4. -

Neljä paikkaa, joissa mielummin olisin juuri nyt

1. Baarissa
2. Leskelä-Laakkola-Pulkkila akselilla ;D
3. Tampereella
4. Ulkomailla


Neljä ystävää, jotka haastan vastaamaan

emhi
tinsu
Kaziganth
ellun_kana

TeerenpeliäKeskiviikko 07.06.2006 20:55

Ai niin joo... Värjäsin eilen hiukset mustiks kun rupes jo vanhat katoamaan :)

Tänään tuli ykköseltä vanha suomalainen leffa nimeltä Teerenpeliä, mun faija on siinä melkein ihan lopussa, se ei sano mitään repliikkii, heittää vaan pari tyyppiä ulos aulangon hotellista :D (on siinä muitakin ulosheittäjän roolissa) SUKUA MELKEIN JULKKIKSELLE!!! X)

Rasvaprosentti!!!! x) ja updateeKeskiviikko 07.06.2006 20:16

Eilen oli töissä virkistyspäivä, oltiin Aulangolla. Semmonen turha urheilupäivä, mittasin vaan rasvaprosenttini ja istuin lopun aikaa kahvilla ;D Vähän taustatietoo ennen suurta mullistusta: miehillä alle 10%: laiha, 10-20%: normaali ja lopuista ei tartte välittää paskan vertaa.

MUN RASVAPROSENTTI OLI 5.4!!!!!!! IN YOUR FACE!!!! HELMI TULOS VAIKKA ITTE SANONKIN JA MULLA ON SIIHEN MYÖS OIKEUS, NYYPÄT :P Tais olla alin tulos kaikista niistä jotka mittas ;)

Joo, päivitetään tätä elämäntilannetta vielä hetken verran... Lauantaina olin Roctumia kattomas linnanpuistos, helmi keikka ja paljon kuvia sain. Lisäks sain tietää sinä päivänä miltä tuntuu kun kuristetaan taju pois (2 kertaa), siinä lähtee pienelle tripille :D (muutama tunti muutamassa sekunnissa). Sit toi yks nyyppä puri mua kieleen jossain vaihees, syyllinen kiemurtele tunnon tuskissasi!! Sit olin tietty kännissä koko viikonlopun, la piti baariin mennä mut en päässy hanniin ku yks tyyppi ammuttiin siinä baarin vieres ja se sit suljettiin jossain vaihees :/ plää... Eipä tuu muuta mieleen, ei voi kaikkee muistaa jiiänee, jiiänee...

Ps. Meen perjantaina Sauna Open Airiin kattoon Cradle of Filthiä ja muita kovia bändejä, you're welcome to join the nightmare \,,/ 5.4% NYYPÄT!!!

NP: Pain Confessor - Life Keeps BleedingKeskiviikko 31.05.2006 22:27

Ostin tänään lipun Sauna Open Airiin 9.6 päivälle \,,/

Kiinnostaa ku kilo paskaa...

Fuel for HatredTiistai 23.05.2006 23:25


Minä olen Samuel Rauman. Asun Tampereella ja olen 21 vuotias. Ammattini on ex-maalari eli olen eläkkeellä. Harrastan virkkausta ja pitsinnypläystä, sekä pidän askartelukerhoa ja järjestän tupperware kutsuja viikottain. Lapsia minulla on yksi ja se riittää tällä erää. Hiukseni ja silmäni ovat sysimustat kuin yö jonka rinnalla aurinko kalpenee. Tykkään erityisesti rap, hiphop ja iskelmä musiikista, ne ovat todella lähellä sydäntäni, varsinkin Eminem, 50 cent ja Jari Sillanpää (mikä mies <3). Mutta lempiartistini on silti Satyricon Norjasta \,,/. Minua kuvaa parhaiten adjektiivi inhimillinen.


Ohjeet:

* Nimesi (2. nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)
* Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
* Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)
* Ammattisi (naiskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, mieskäyttäjä isänsä)
* Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
* Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
* Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
* Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
* Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
* Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
* Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi ja "adjektiivi"