IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

HeijeijeiMaanantai 03.12.2007 22:34

Se olis vapaa päiviä taas.

Olin perjantaina kaupungin pikkujouluis. Oli kyl aika hyvän skempalot ja ruoka maistu ja eritoten juoma. Meikäläinen himpsi klo.00.00 kotiin ja askel heitti suuntaan jos toiseen :)

Lauantaina lähdettiinkin tallinaan. Voi hyvä jumala sitä laivan keinumista, ihan järkky. Mut onneks se matka sinne ei kestä kauaa ja yö oltiin satamas. Ei keikuttanu.

Sunnuntaina lähdettii klo.8.30 shoppailee. Eikä menny kauaa ku löysin just sen mitä hain ja maailman kauneimman sellaisen. Se maailman kaunein on nyt tuol mein vaatekaapis ja mun on melkein pakko käydä aika ajoin sitä kattomas, se on vaan niin kaunis.
Ostin sit kans kyl aivan mahtavan ihanat valkoiset saapikkaat. Ne on jopa jalkaan hyvät, mitä ei yleensä odota ~10cm koroilta. Mikko ei sit löytäny mitään...mä koitin sil ehdotella mut ei se halunnu. Kiltisti seurasi perässä kaupasta toiseen, mun mieheni <3.
No kyl me ostettiin sille sitte oma tuoksu laivalta. aika paras tuoksu onkin, grr!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.