IRC-Galleria

Tuuriviili

Tuuriviili

Viiden tähden sekopää

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 16:44

Teet joka päivä nopeita päätöksiä, etkä jää murehtimaan, jos ihan jokainen niistä ei menisikään ihan nappiin. Paras puolesi onkin sopeutuvaisuus. Jos asiat eivät menee rataa Y, kuten olit ajatellut, vaihdat helposti raiteelle X - sekin on ihan yhtä hyvä. Olet nopealiikkeinen mieleltäsi, ja se auttaa sinua yhä nopeatempoisemmassa maailmassa luovimaan hienosti tilanteesta toiseen. Silloin tällöin voi kuitenkin käydä niin, että teet pikaistuksissasi ratkaisuja, jotka vaikeuttavat omaa asemaasi. Valoisa asenteesi antaa kuitenkin piutpaut vanhojen muistelulle. Et jää tuleen makaamaan, vaikka hoksaisitkin, että oma äkkinäisyytesi saattoi sinut hankaluuksiin.

Joskus impulsiivisuutesi saattaa esiintyä myös kärsimättömyytenä. Tuskastut, jos kaikki muut eivät olekaan yhtä nopeita ja helposti uutta sulattavia. Silloin koet muut hankalaksi!

Niin nopea ja terävä kuin oletkin, huomaat varmasti että tavarat ovat aina kadoksissa ja tapaamiset unohtuvat. Liukasliikkeinen elosi vaatii sen, että pidät tiukasti kalenteria muistettavista asioista. Siten vasen kätesi tietää, mitä oikea tekee.
Kaiken kaikkiaan sulava sopeutuvaisuutesi uusin tilanteisiin on ehdottomasti hieno piirre. Pidä siitä kiinni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.