IRC-Galleria

Tuuriviili

Tuuriviili

Viiden tähden sekopää

Not-so-pörrö-todayTorstai 20.08.2009 20:22

Eilen taas lyheni ottis semmosille "hapsuille", ja muutenki oheni ja lyheni hiukset kauheesti. En osaa ollenka elää, nää on nii ohkaset ja päätä myöten. Seuraavat kaks viikkoo taitaaki olla bad hair day ennenku oppii laittaa taas.... Byhyy :D

Mut on ainaki punaset!

Pirkink läksiäisetkSunnuntai 16.08.2009 05:08

Mentiin Pirkille, piti olla viielt mut mä ja Hanna taidettii olla siel lähemmäs kuuden aikaa... Si katottii Miami Inkiä, kunnes alettii Hannan kaa väsään lättyjä. Eihän siitä vittuakaan tullu, jote tehtii si pannari. Si katottii Twilight, kaikki muut nähny jonku 100000 kertaa paitti mä ja Thomas. Oli se ihan ok, mut ei kyl sen kaiken hehkutuksen arvonen. Sit Ira alko tehä lähtöö, ja heitin Hannanki kotiin poteen päänsärkyä. Sit takas ja dataileen ja jutteleen suvuist yms.
Joskus 12 aikaan si Heseen. Mä ja Nea mönkijöil, Pirki ja Tomaa käveli. Siel syötiin jotain, ja häröiltiin PAAAALJON (kommakkaa mulle niit juttui, unohin jo puolet!!)
"Ku Saku, on niinku Säky, ni jos ois Pera, ja si se ois Perä, ja si sanois et Perä on kiva"

Si "lähettii", ja jäätii pihaan häröileen, vetään Elämälle Kiitos, Ravileikki ja vaikka mitä noloo, hullua ja kummallista. Tällä naurulla elää taas pitkään, Kiitos pachi, HungryGhost, Nezz, Haataja ja Ira!

Talent Suomi, Tampereen karsinnatSunnuntai 16.08.2009 04:55

Eka oli ihan sikahyvä, en muista nimee, mut niil oli kolme semmosta isoo xylitolia (xylofonia, hmm...) ja kaks rumpua, ja ne oli loistavia! Si Motoriikka-Miikka, joka veti Dooriksen mimiikkana, se oli UPEE. Streetdance-ryhmä joka eka keskeytettii heti alus, "te ootte nii hyvii et näin jo tarpeeks", mut si kameramiehet oli kämmänny ja ne näytti sen kokonaan, ONNEKS. Si vatsa- ja tankotanssii, äiti-tytär -laulua, hymni, laulua, laulua, Michael Jackson -imitointi.. Jäi kiva fiilis, ja Jaanalla oli reikä pyllyssä!

SPerjantai 14.08.2009 20:41

Kommentoi tähän, niin saat minulta kirjaimen.
Sen jälkeen kopioit tämän itsellesi ja listaat kymmenen rakastamaasi asiaa,
jotka alkavat kyseisellä kirjaimella.

01. Suklaa
02. Seura
03. Salaatti
04. Seksi
05. Seurustelu
06. Something for the Corporate
07. See äs ii
08. Salaisuudet
09. STEREOT!
10. Söpöily ^^

;'DKeskiviikko 12.08.2009 05:26

Miehet ovat kuin... Käytetyt autot.
Helppoja saada, halpoja ja epäluotettavia.

Miksi Luna?Sunnuntai 09.08.2009 05:02

Anu L = Luna
Kuu = Luna (kuuhulluus vaivaa)
Hullu, Mielenvikanen = Lunatic

YöelämääKeskiviikko 05.08.2009 15:41

Lähin 10 jälkeen Thomasin kaa ulos, käveltii keskustaan päin ja napattiin pirki mukaan asemalta. Sit käveltii pikkoloon, Thomas soittaa jotain biisejä ja Pirki laulaa toisia... Sit pikkolost mentiin rampeille, mut sit siel oli jtn ihmisii, ni häivyttii ku eväät loppu. Sit takas pikkoloon hakeen mulle viel Redbull, ja kohti Pouttua.
Siel eka siihe pyörivään rengasjuttuun mä ja Pirki (oli muute kaameeta kiipeemistä, voin kertoo!) ja lauleskeltii siin, sit siihe ihme kyrpäliukumäkeen, thomas istu ritiläl ja me pötköllä. Ja laulettii lisää.
Sit mentiin siihen lavalle ja pidettii oikei lavashow Pirkin kaa, ja Thomas varmaan häpes silmät päästään. Monta biisiä ja hienoo tanssiliikettä myöhemmin siihen tuli joku "yhdellä käynyt" pyytään puhelinta lainaan, ja ku se selvis matkaan ni lähettiin liikenneympyrälle.
Liikenneympyrällä istuttiin siin kiveyksellä, kuunneltiin musaa ja raaputeltiin kivellä siihen. Tai no mä enimmäkseen. Sit ku Pirki tahto jo kotiopäin, käytiin niillä ja lähettiin käveleen kotiinpäin Thomasin kaa. Kello täs kohtaa jotain 2.
Vähä jumiteltiin matkalle ja varsinki tohon kioskin mäkeen istuun, kuunneltiin rauhottavia metsän ääniä (ikinä ei päästy selvyyteen oliko se mutanttiorava vai mielisairas mummo). Ku kotio asti pääsin, kello oli 5:13.... Olin aika onnellinen ettei noi heränny, mut kiva ku aamul tajus tehneensä kivan mokan: Toin sitte Aamulehden tullessani. "Oho, hups"

PACHIE
HungryGhost

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.07.2009 03:36

Klamydia- Mä oon tyhmäTorstai 23.07.2009 02:58

Päästän suustani sammakon
päästän toisenkin
Ja jos hetken vielä kuuntelet
niin karkaa kolmaskin

Taas möläytin
jotain saatan katua myöhemmin
Mutta tuppisuuksi jäämistä ainakin surisin

Joskus tuskainen on tie
joskus sataa kunniaa
Mut on pakko kurkata taas
uuden nurkan taa

Kuka lähtee mun kaa räikkärokkiin??Perjantai 10.07.2009 22:49

klamydia ja kotiteollisuus (+ negative, haloo helsinki, white flame)

ennakkoliput 20€, voisin hakee samal ylöjärvelt ku haen itelleniki

Lauantaina 25.7.2009 klo 14.30 etiäpäi, ja meilt sais kyytii ainaskii sinne, takastulost en tiä

PLEASE? *puppyeyes*