IRC-Galleria

KesäjuttujaPerjantai 27.07.2007 00:43

Näin viime yönä unta Chuck Schuldinerista, hän teki suuren vaikutuksen karismallaan. Kyseessä ei onneksi ollut seksuaalinen uni.

Festarikuume vähän iski, haluan nyt kovasti Qstockiin. Haluaisin myös että yliopisto alkaisi jo.

Opiskelu ei juurikaan "kuumottanut" armeijan viimeisellä puolivuotisella mutta nyt vire alkaa vihdoin löytyä. Luin & laskin tänään kartioleikkauksista, joiden yhtälössä on termi Bxy, B!=0. Tällainen käyrä ei voi olla muotoa ympyrä ja muoto saadaan selville kääntämällä koordinaatistoa - yhtälö saadaan kivempaan muotoon.

Itseopiskelussa on se huono puoli ettei oikein tiedä mistä tarttua, netistä löytyy niin paljon kaikkea kivaa ettei osaa päättää mihin syventyä. Koulu on hyvä kun se kertoo mitä tehdä.

Tästä pääsemmekin armeijaan josta en ole juurikaan kirjoitellut. Armeija oli turvallinen paikka, siellä oli hyvä olla. Siellä kukaan ei vaadi liikoja, täytät vain tehtäväsi ja se riittää. Lisäksi tehtävä on yleensä sellainen jonka voi toteuttaa, haastava se voi olla mutta aina mahdollinen. Jos et kykene täyttämään tehtävää, niin saat (yleensä) välittömän palautteen ja homma jatkuu. Armeijassa kukaan ei ota asioita henkilökohtaisesti, paitsi ehkä vertaiset.
Ihanteellinen paikka paeta pahaa maailmaa.

PMMP on aivan huippu. En voisi hehkuttaa tätä bändiä liikaa, ensi kosketuksen sain armeijassa kun kuunneltiin levyä Leskiäidin tyttäret. Pari viikkoa sitten ostin Kovemmat kädet -levyn, kovaa settiä, ehkä vähän piristävämpää kun olis niin ah.

Pakko vielä lainata: "Tässä ollaan, opettele mua, minä olen täydellinen ala rakastua!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.