IRC-Galleria

TwoDogs

TwoDogs

Rautakauppa rulez!

Meidän rakkien seksiseikkailu!!!Torstai 16.07.2009 09:58

Zera (leikattu narttu) näytti juoksunmerkkejä viikonloppuna. En sitten tyhmänä reagoinut siihen mitenkään. Maanantaina kun tulin 8 tunnin työpäivän jälkeen kotiin, oli koko kämppä veressä ja Jäppinen (eli meidän Mishka, leikattu uros) makas kipeänä pedilllään. Lerssi 4cm ulkona, paksuna ja kirkuvan punaisena. Näin käyny muutaman kerran ennenkin ja meinasin, että ajan kanssa menee takasin nahan sisälle.

Tulee tiistai, lerssi entisellään. Mishka niin kipeä ettei paskalle taivu ja makuulle meno hankalaa.

Keskiviikko aamuna tilanne sama. Huoli kasvaa. Soitan meidän eläinlääkärille jos olisi jotain kotikonsteja vaivan hoitamiseen. Eläinlääkärimme kuitenkin sitten sanoo, että kuolion vaara melko suuri, koska ollut noin jo useamman päivän. APUA!!! Meikäläinen paniikkiin, itkeä tihrustan jo että koira joudutaan lopettamaan yms. Maanantaista asti olin ollut huolissaan, mutta tämä oli kyllä multi-huipentuma.

Eläinlääkäri sanoi, että se nahka tarvitsee pikaisesti viiltää auki ja penis saada nahan sisälle. Sanoin yrittäväni soittaa paikallisille eläinlääkäreille, että pääsisin nopeammin, kun tämä meidän lääkäri on 100km päässä. Eipä täkäläiset yksityisen klinikan lääkärit ole ennen moista operaatiota tehneet, olivat joskus kyllä kuulleet siitä, yleensä kuulemma vain määrävät nesteenpoistajia ja kipulääkkeet. Kysyin onko paikkakunnan muut yksit.lääkärit paikalla, että hyövääkö niille soittaa. Yksi lomalla ja yksi ties missä ja vastaanotto vasta ensi tiistaina auki. Eipä paljon lohduta. Soitin kuitenkin vielä paikkakunnan kunnaneläinlääkärille, jotka lupasivat huomiselle (tänään torstaina) klo. 12 ajan, hekään eivät moista leikkausta ennen tehneet, mutta lupasivat yrittää ja että puhelimella saisivat jostain neuvoja. HUH, HUH!

Soitin sitten takaisin meidän omalle eläinlääkärille (Pellon kunnan ellä) ja kysyin voidaanko tulla sinne jo tänään (eilen). Neljältä lähdettiin iltapäivällä ajelemaan Pelloon ja klo.17.30 oli sovittu aika. Mishkalle nukutus niskaan ja operaatiopöydälle. Jollain liukasteella eläinlääkäri sai manipuloitua nahan paikalleen, sanoi nahan olleen jumissa karvoista!!! Sheivasi pippelin paljaaksi ja sitten leikkasi esinahkaan suuremman viillon, jotta vastaavaa ei kävisi uudestaan ja tikkasi suonia yms. Ongelma johtui siis niistä saatanan karvoista ja ilmeisesti liian pienestä esinahasta.Kuoliota ei onneksi ollut, mutta mikäli olisi ollut, niin olisi pitänyt poistaa kuollut osa ja rakentaa peniksen pää uudelleen. Kuulemma ihan toimiva pissavärkki olisi ollut silloinkin. Leikkaus ilmeisesti onnistunut ja vehje kuin uusi. Lasku 97€. Sai penisilliiniä ja nesteenpoistajaa piikkinä, sekä sitten kotiinviemisiksi nesteenpoistajia, antibiootteja ja kipulääkkeet.

Mishka on tuomittu kylpyhuoneseen arestiin varmaankin n. viikoksi, kun nesteenpoistajan pistää pissan virtaamaan ja täytyyhän tuo horoperse narttu pitää erossa raasusta pojasta.

Kuvassa Mishka vetää sikeitä autossa. Herätystä ei annettu ja poitsu oli kunnolla hereillä vasta tänä aamuna. Toivottavasti mitään komplikaatiota ei tule ja toipuminen on nopeeta.

... kuin myös kyynärvarsi.Torstai 02.07.2009 21:48

Polveni on iloisen kirjava...Torstai 02.07.2009 21:32

Viikko sitten perjantaina...Torstai 02.07.2009 21:28

kaaduin lenkillä, kompastuin Karinrakan kivikossa. :/

AUTS!!! Ei ollu kovin kivaa. Oikean jalan polvi näytti silloin tältä. Sattui myös oikeaan kyynärvarteen, sekä vasempaan ranteeseen.

Meidän lenkki-metsäTorstai 02.07.2009 21:22

Tämmösessä maastossa lenkkeillään melkein joka päivä. :)

Kuka tykkää minusta?!?Sunnuntai 03.05.2009 21:00

Jos välität minusta, laita "♥" tai "<3". Vieraslistasta näen kyllä ketkä välittävät/uskaltavat välittää, ja ketkä eivät.

Vastattuasi kopio omaan blogiisi.

Koiran syntymäpäivä-kakkuKeskiviikko 18.03.2009 16:12

Alla Cesar Lihaa & Sydäntä, välissä purkki kissan tonnikalaa ja päällikerroksena Cesar Lammasta ja Julienne porkkanoita korianterihyytelössä. Kuorrutuksena maitorahkaa ja "kynttilöinä" Apollo lihaliuskoista leikattuja tikkuja 6kpl. Hyvin maistui. Torni vain kaatui ahneen koiruuden aloitettua syöminen alimmasta kerroksesta. :D

Zeraphy 6-vuotta!!!Keskiviikko 18.03.2009 16:07

Hyvää syntymäpäivää mamman kulta-mussukalle!!! <3

Sohva-championit!Tiistai 17.03.2009 18:22

Isäntä vastasi kuvaviestiin: "Ei kestä peerasta, tai toinen joutuu röyhtäsee."


Aivan totaali reps ja kops. :D