IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 23:05

Näin taas tänään vaihteeksi tosi mielenkiintoista unta. Olin jossain tosi pimeässä, vanhassa linnassa tai jossain, missä oli aika paljon sinistä ja sitte siellä meni jotain ihme sinisiä jää ukkoja joilla oli silmien kohdalla mustat reijät (mutta näyttivät silti varsin mukavilta ja ystävällisiltä). Olin sinne sitten mennyt tapaamaan poikaystävääni joka oli vampyyri (johtunee vampyyri aiheisten kirjojen lukemisesta viimeaikoina).

No. Siellä sitten yläkerrassa olin. Kävelin pitkää sinistä, aika hämärää ja lähes valotonta käytävää jonka molemmin puolin oli aika paljon ovia ja osa auki. Siitä sitten tulin isoon saliin ja katsoin sinne alas nii molemmilta puolilta meni sinne portaat ja niiden vieressä oli sitten heti ovi. Sinneppä siis ja heti oven takaa hyökkää kimpuun tosi pelkistetystä huoneesta ehkä nyrkkiä pienempi pulska lepakko (huvittava otus :D) joka sitten ei tykkää minusta. Tässä siis oli vampyyri poikaystäväni veli :'DD

Jotain siinä juttelin sängyllä istuskellen poikaystävälleni pimeässä, sinisessä huoneessa. Siellä oli myös semmonen jäätyyppi seisoskelemassa ja kastelemassa melko jännästi ympärilleen ja joku ihme lipasto ja ovi johonkin muualle. Jonkun ajan päästä lähdin hortoilemaan ulos ja siellä sitten pyyhin lunta pois ja näin. Löysin sitten vesialtaan ja siinä oli sitten lamppu. Koitin vaihtaa lampun, mutta pudotin sitten sinisen (miksi kaikki oli unessa sinistä???) kuvun sen lampun päälle ja räks ja hups taisipa mennä rikki. Häivyin sitten aika äkkiä paikalta.

Seuraavaksti lähdin hortoilemaan taloon etsimään poikaystävääni. Löysinkin hänet pian - tosin muuttuneena vaaleahiuksiseksi (sinertävät tietty), itseäni hieman lyhyemmäksi, siniseen tyttöjen koulupukuun pukeutuneeksi tytöksi, jonka hiukset olivat ponin hännällä. Jostain syystä kuitenkin hän oli poikaystäväni enkä edes tajunnut hänen olevan tyttö ja lähdin hänen mukanaan sitten johonkin paikkaan (jonne menosta en muista kun jonkun käytävän...???) missä kaikki seintä olivat valkoisia ja koruttomia. Kuljimme sitten niitä valkoisia käytäviä, kunnes tyttö kääntyi ja tajusin että poikaystäväni onkin muuttunut tytöksi ja olenkin poika (koska olin häntä pidempi). Yhtäkkiä sitten suutelinkin häntä ja olimme jossain sinisellä ruohokentällä jonkun sirkusleirin keskellä ja näytin pojalta, mutta olin tyttö ja se tyttö oli poika vaikka näytti tytöltä ja kertoi sen minulle. Sitten sitä heräsin, kun se alkoi ehdotella jotain että voisinko seurustella hänen ystävänsä kanssa joka myöskin seisoi vieressä ja näytti tytöltä vaikka oli poika ja oli pukeutunut koulutytöksi. Viimeinen kuva olikin sivustapäin otettu kuva meistä kaikista, kun tuijotin hieman alaspäin kumartuneena tyttöä hölmistyneen näköisenä ja kaikki oli sinertävän harmaata.

Siis mitä ihmettä....????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.