IRC-Galleria

tyhmää....Lauantai 06.05.2006 23:00

Kokeilu meni IHAN pieleen... No on tääki kyllä eräänlainen "ennätys" :D aamupala varttia vaille kahdeksan, digitaalisen kellon mukaan 19.45 x). Häytyy kokeilla parempaa joku toinen päivä. Olisin tänki päivän voinu olla syömättä, mutku noi alko tekemään lättyjä :|. Julmaa... Ehkä tää on ihan tyhmää, mutta sitä ei tarvii sanoa mulle. Ihmisen mahan voi näköjään pitää tyytyväisenä päivän pelkällä kokiksella.

Näin koko yön ihan friikkejä unia o.O. En muista mitään kokonaan, vaan jotain pikku pätkiä. Oon nähny friikkiunia jo pari päivää. Yks yö näin unta, että miun nakki ohjaaja Jenni veti mun matikan tunnin XD.

Olin eilen Halosenniemessä ja Kallio-Kuninkalassa (joka ei ole Espoossa, vaikka iskä niin yrittiki väittää) jossain Platonin akatemian avajaisissa. Menettelihän se. Oli ainaki mukava nukkua vähäsen pidempään ja viettää aikaa ulkona :D. Yhteen väittelyyn mut tungettiin, mutta meni puolet termeistä ohi ko oon vasta puol filsan kurssia lukenu. Kysäsin Autiolta sen kansainvälisyyskasvatuksesta ja se vois olla ihan mielenkiintosta. Nyt pitäis vaan ettiä tutkimus aihe.

Oon alkanu ite ostamaan itelleni vaatteita. Äiti kyllä maksaa ne takasin, mutta silti. En oo ennen ite oikeastaan ikinä ostanu vaatteita. Enkä ainakaan siinä mittakaavassa mitä ostin torstaina hesasta.Miks mun täytyy aina jäädä yksin oottamaan
Kyynelsilmät kuivaamaan
Ilman sua kai mahdotonta olla vois
Oi jos kaikki toisin ois

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.