IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

tylsä päeväLauantai 13.05.2006 15:13

Ei jaksais pukea, mutta pitää varmaan jos meinaan ainaki kesossa mennä käymään :s. Pidemmälle en pääse tänään ko pitää alottaa kirjahyllyjen siivous -.-. Äitien päivä lahja vielä hankkimatta, mutta kyllähän sitä jotain ehtii x).

Oli kyllä eilen Karon kanssa hauskaa :D. "Sulla on yläpäässä aika hidas sytytys. Toivon Tapsan vuoks, että alapäässä ei oo ihan yhtä hidas. Mut älä kerro!!!" Oli kyllä kehittävää x). Ja puhelimessa Karo ilmotti oikeastaan aikas extemporee, että mun ja Tuomon lapset kuolis laihuuteen. En sitten kyllä tiiä, että mistä ton keksi - tai mistä se vetäs sen, että mie ja Pumpula tehtäis lapsia o.O. Lähin sitten Keravalta vasta joskus puol ykstoista x). Ei ollu kyllä mikään ihanin sää ajaa kotiin -.-. Tai no sää oli ihan kiva, mut tuli kylmä. Takin allako oli vaan t-paita :s.

Mie meen pukemaan (ja tekemään itestäni ihmisen näkösen), vaikka saunatakki kiva onki :D.


Life will go on
Soon it is gone
It's bigger that we can conceive
Wink of an eye
A thousand years
Into eternity we shed our tears

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.