IRC-Galleria

töissä....Perjantai 09.06.2006 14:14

Jussi pikkuselta mie löysin semmosen jänskän bändi jutun, mutta teen sen vasta kotona, koska en muista bändien nimiä kovin hyvin x). Elikkä tarviin oman koneen ja windows media playerin, että sieltä voin sitten kattoa niitä nimiä... Nyt kyllä olis tarpeeks tylsää, että voisin tehä, mut ei.... Tämmönen on kivaa työntekoa, että surffaan netissä ja juon vaan teetä :D. Oon Pähkinärinteessa tuuraamassa yhtä Tiinaa tämmösessä asiakaspalvelu jossain... Jos asukkailla on jotain valittamista, kuten että hana on rikki niin ne voi tulla sanomaan sen tänne ja mie kirjotan ylös tai ilmotan huoltomiehille... Oon ollu täällä yksin varmaan jo kohta tunnin eikä oo mitäänä tapahtunu. Että sillain. Meinasin mennä tänään käymään pankissa, mutta ei oikeen taida onnistua ko henkkarit unohtu kotiin. Noh pitää hakea se uus kortti joku toinen päivä.

Oon viimeset kaks päivää ollu Lumenella nyppimässä rikkaruohoja. Ottaa muuten aika hyvin selkään -.-. Toisaalta eilen oli kivempaa hommaa ko se oli vaan semmosta isoa "kukkaa", mutta ko se oli rinteessä niin ei ollu kovin kivaa. Sieltä ei sentääs onneks tarvinnu ko vaan ne isot repiä. Mutta ei siellä tainnu muuta ollakkaan xD. Nooh... En valita. Ja ko pääsin vielä käymään äitin kanssa Lumenen henkilökunnanmyymälässä :D. Halvalla hyviä meikkejä joiden pakkauksissa on mahdollisesti jotain pientä vikaa, mitä ei yleensä edes löytä. No joissaki on tekstit vähäsen väärässä paikassa, mutta muuten en oo vikoja löytäny. No en kyllä valita siitäkään, koska ne on ihan sika halpoja :D. Eurolla saa vaikka mitä, puuteri maksaa sen verran, meikkivoide :D. Ja ko äiti maksaa niin aina vaan parempaa. Siellä ei kuulemma ollu edes paljon, mutta ihan ymmärrettävää ko siellä oli käyny joku tutustumisryhmä - bussilastillinen naisia. No sain silti ihan tarpeeks kaikkea :D. Meikkivoiteen ja puuterin tarttinki. No peitepuikko olis ollu kiva, mut enköhän pärjää - oon pärjänny jo varmaan päälle puol vuotta, niin ei tuota enään mitään tuskaa...

Tän viikon kaks ekaa päivää olin Konalassa nyppimässä kans rikkaruohoja, mutta se oli helpompaa, koska sieltä oli ne just myrkytetty ja sitten muutenki ei tarvinnu olla kyykyssä tai sillein koko ajan. Sain ajella ruohonleikkuriaki tiistaina :D. Se oli oikeastaan aika kivaa, vaikka se ottiki käsiin, koska lykin sitä mäkeä ylös. Se ruohonleikkuri veti kyllä kans, mut se silti otti. Ei sentääs ollu seuraavana päivänä kädet kipeät.

Huomenna olis sitten riparin oppimispäivä. En tajua mikä järki siinä on. Eikö me muka kaikkea ehitä riparilla o.O. Ei se kuitenkaan ole mitenkään erikoinen leiri. Ihan tavallinen. Mun pitäis sitten keksiä sinne pari ulkoleikkiä. No Mannerheimin Lastensuojelu Liiton sivuilla on kivoja leikkejä :D. Voiski kävästä siellä kohta...

Sunnuntaina sitten kaivariin. Saan kyydin ainaki Vuosaareen, koska äiti heittää iskän sinne rullaluistelukisoihin. Vois pyytää jos se heittäis mut ainaski Itikseen. Kaupat ei kyllä taida olla vielä auki sillon. No pitää kattoa... Jos ne on niin pyydän itikseen jos ei oo niin meen keskustaan suoraan metrolla Vuosaaresta. Pitää vielä kattoa...

Pääsen tänään kattomaan Battlelorea :D. Ne esiintyy ilmaskonsertissa Senaatintorilla. Vaikka en pääsekkään pankissa käymään niin voinhan silti käydä shoppaamassa keskustassa ennen sitä konserttia. Tarttisin jotkut kivat mielellään mustat kengät. Ja ainahan naiset jotain tarvii. Hattu vois olla kiva ja sitten ehkä luonnonvalkonen neule. Luonnonvalkonen ko käy oikeastaan kaiken kanssa ja se vois olla kätevämpi ottaa mukaan jos on lähössä johonki ja tahtoo pitkähihasen mukaan eikä viitti kantaa takkia mukana.

On ollu aivan ihanaa käydä töissä tää viikko. Lähteä junalla ja vaihtaa junaa Pasilassa ja sillai... En tiiä nautin aivan mielettömästi ko saan matkustella ympäriinsä - varsinki pk-seudulla. Toisaalta tulin siihen lopputulokseen, että Espoo ja Vantaa on kyllä osittain ihan landea / korpea. Peltoja ja mettää on varmaan molemmissa enemmän ko Jäkessä (suhteessa pinta-alaan). Uskosin ainaki, että on. Espoonki perukoilla on varmaan pelkkää mettää. Vantaalaisillekki (keitä mä tunnen tai no ei Saanalle *hihittelee*) traktorin näkeminen on ihan normaalia arkipäivää. Mulle esimerkik se ei ole. Joskus näkyy Sparin vieressä - kaks kertaa vuodessa. Saa nähdä, että kauan seki pelto siinä on. Ehkä pari vuotta vielä. Siinä on sen verran hyviä tonttipaikkoja, että kyllä se siitä vielä ostetaan ja kaavotetaan.

Mitähän sitä vielä selittäis :D. No kaipa mä voisin alkaa vierailemaan siellä MLL:n sivuilla... Onneks olkoon vaan jos joku jakso lukea tän kokonaan x).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.