IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Hah!Lauantai 29.10.2005 00:20

En tiennykkään voivani tämmöstä pitää, mut ei tää kyllä yhtään haittaa. Olin kyllä vähäsen ihmeissäni ku sisko selitti just eilen, että tää on vaan vip käyttäjille :s. Ja sitten omissa tiedoissa näkyy joku Testiryhmä 2 palvelujen kohdalla. Niin että mähän jopa melkeen luenki ne ilmotukset tosta etusivulta xD. Mitähän tänne vois kirjottaa :s. Vaikeeta - uskokaa tai älkää, todennäkösesti ette usko, mut ei se mitään. Mä oon tottunu.

Ensimmäinen tunti oli kuvista ja tehtiin taasen mallista saviveistoksia. Mallina oli jälleen - kuten keskiviikkonaki - yks puolalainen mies kuviksen maikka, joka on Suomessa opiskelijana. Olihan se ihan kivaa, mitä nyt se olis voinu olla vähäsen paremman näkönen xD.

Terveystiedon tunnilla ei mitään ihmeellistä ja ylläri älläri ei läksyjä :D. Psykan tunnilla käsiteltiin ehdollistumista. Ja sitten maikka sano, että rakastuminen on vaan klassista ja välineellistä ehdollistumista xD. Ja käski sen kertoa poika tai tyttöystäville / rakkaille :D. No Petteri oli ihan ihmeissään, mutta tais silti nauraa hieman ku mä sen sille tekstasin xD.

Tänään on tullu liikuttua ihan kivasti. Viimonen tunti oli liikkaa ja sen jälkeen junalla Pasilaan ja messukeskukseen, kirjamessuille. Oli siellä kyllä ihan kivaa. Paljon kirjoja, vaikkakin ehkä hieman liikaa ihmisiä, että mä oisin tosi hyvin viihtyny. Mut saimpahan ostettua lahjoja. Ostin Jeskulle synttärilahjan - niin sehän ei oo yli viikkoa jo myöhässä ei xD. Ja sitten Jeminalle ostin jo synttäri- ja joululahjat :D. Oisin Petterille ostanu Althaluksen synttärilahjaks, mutta ku se vastas vähäsen liian myöhään mun tiedusteluun, että onko hällä jo se.

Messuilla viihdyin pari tuntia ja sitten vaan Helsingin keskustaan. Kävin syömässä ja kiertelin vaatekauppoja uutta takkia katellen. Äiti meinas, että tarviin uuden ja kengätki pitäis löytää :s. Kenkiä en kyllä jaksanu ettiä.

Voisin varmaan selostaa joku päivä / hetki Straton keskiviikkosen keikan, mutta nyt en jaksa. Ja siitäki tulis niin pitkä, että en tän näin pitkän viestin perään sitä enää kirjota xD.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.