IRC-Galleria

Liikunnan tuntiTiistai 08.11.2005 22:07

N. 20 tyttöä juoksee ympäriinsä alueella, joka on 1/3 koko kentästä ja heittelee palloa toisilleen. Suoraan sanottuna aivan liikaa porukkaa sillä välillä. Pelattiin käsipalloa ja koko ryhmä mukaan vaan. Maalivahdilla oli niin iso alue, että ei sitä pelikenttää muuten ollut oikeastaan yhtään.

Jokaisessa liikuntaryhmässä on varmaan yksi semmoinen henkilö, joka on kaikessa mukana ja kaikessa liikunnassa hyvä. Vai olenko mie ihan väärässä? No ainaki kaikissa liikkaryhmissä missä mie oon ollu, niin on ollu tämmönen. No meiän ryhmässä se on Kati. Ihan mukavan tuntunen ihminen ja niin, mutta semmonen rasvattu pallosalama. Aivan uskomatonta kuinka se tänäänki poukkoili ympäri kenttää. Mä en välillä ees nähny missä se sillä hetkellä meni. Mä olin ihan varma, että se on toisessa päässä kenttää ku yritin palloa ottaa kiinni, mutta ei - hää nappas sen justiinsa siitä mun näpeistä.

Sitten liikkatunnin loputtua löntystelin pukkariin ku ei ollu mitään mahiksia ehtiä 15.27 junaan. No siitä löntystelin semmosta voitan-hitauden-maailman-mestaruuden-vielä-joku-kaunis-päivä-vauhtia. Tai no en ihan, mutta melkeen. Liikkakamppeet kaappiin - se aivan saletisti haisee aivan järkyttävälle huomenna ja niin kauan ku ne kengät on siellä - unohin ottaa sukat mukaan ja mulla oli sukkikset jalassa, jee. Ja eiku vaan hakemaan takkia naulakosta ja lampsimaan Hiekkaharjuun. Ajattelin ehtiä 15.32 junaan. No jos olisin puol juoksua menny niin oisin ehtiny. Mut en mie jaksanu, joten se meni. 42 junalla sitten. Yritin saada Karoa kanssani maailmaa parantamaan, mut ei se lähteny :(. Nähtiin kyllä nopeasti Kervon assalla. Hirveä himo hampurilaisiin iski ku koulusta lähin. Oisin niin tahtonu hampurilaista, mut en saanu ja kotonaki oli ruokana makkarasoppaa. Niin perussuomalaista sapuskaa, ettei mitään rajaa. Yritettiin / ään Jeminan kanssa, että saatais pitsaa huomenna. Saa nähä saadaanko. Epäilen. No en mie sitä enää niin paljon tahokkaan.

Nyt tahon tehä jotain "radikaalia", jotain mitä en oo ennen tehny tai sen tekemisestä on tosi tosi kauan. En kyllä tiiä vielä mitä teen, että niinkö siltä kannalta. Todennäköisesti päädyn vaan siivoomaan huoneeni ja ehkä Hesaan. Ateneumissa voisin käydä, mutta se ei kovin "radikaalia" oo. En taho sitä tehä tänä viikonloppuna. Petteri ehotti benji-hyppyä. Muuten varmaan - jos uskaltaisin - mutku oon alaikänen. Hankalaa.


Ultra Bra - Kuiskaus

Tiedätkö hetken nimeltä hullun kaipuu
katsot aurinkoon sokaistumatta
pääsi lepää vasten tuulta
joka puhuu pienistä pojista
ja tytöistä maailman katolla
jonne kiipesit itsekin ilman lupaa

Oletko pelännyt liikaa pimeää
niitä hetkiä jolloin kirjoitit
nimesi jokaiseen ikkunaan
jos valo vielä sattuisi palamaan
kaikkina niinä aamuina
kun heräsit liian aikaisin hämärään

Mitä kertoisit aamukasteelle
joka aina kertyy lehdille
jotka laulavat varjojen takaa
saaden lapsesi hymyilemään
muistaisit elämäsi hetket
saaden tunteesi palaamaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.