IRC-Galleria

Kehittävää...Keskiviikko 09.11.2005 19:57

Apuva... Ihmiset jopa lukee tätä. Karo ja Saara lukee ja Jussi kyttää. Nice nice. Toivottavasti kukaan teistä pikkusista, jotka olette tätä erehtyneet lukemaan, ei kuole tylsyyteen.

Äiti ja Jessika kävi eilen shoppaamassa ja toi mulle paidan. Ja sukat. Yleensä ne tuo sukat tai alushousut. En tiiä miks. Eikä nekään. Outoja. No se paita oli hieno - nytkin on päällä - sukkia ei oo vielä näkyny.

Haa! Sain jotain radikaalia lauantaiks, ku avasin kalenterin - meen vahtimaan naapurin lapsosia. Sen jälkeen päätin mennä shoppaamaan. Vois mennä Leppävaaraan - siihen uudistuneeseen Selloon. Se on kyllä mulle muutenki ihan uus, ku en oo siellä ennen käyny. Ehin jo eilen hyvin maalailla Tuomolle piruja seinille, että tuun sen kotiovelle koputtelemaan. Sen voisin toteuttaa vielä joku päivä - en kyllä ihan yllättäen. Mut pitää kattoa... Liikaa tekemistä viikonloppusin (lauantaisin).

Pysyy housut taasen jalassa ku tajusin, että miun toppahousuissa on musta vyö. En mie edes ollu muistanu, että mulla semmonen vyö onkaan. Hyvä että löysin se. Jeminalta lainattu lappapuuron värinen ku ei oikeen oo hyvä sinisten farkkujen sekä ruskean ja oranssin paidan kanssa.

Aamulla ehin jopa syödä aamupalan (kotona) - säästäkää saarnanne jollekulle muulle, mie joskus syön sen junassa! Pitäis varmaan alkaa aina nousemaan varttia vaille seittemän. Ja sit varmaan pitäis varmaan mennä nukkumaan siinä kymmenen ja yhentoista välillä. Varmaan kuitenki lähempänä kymmentä.

Mä alan harkittemaan, että en luekkaan pitkää fysiikkaa. Se on aikas tylsää. Varsinki tää ykköskurssi - muitahan en oo vielä käyny. Voisin varmaan käydä vielä kakkosen, jos menis hieman mielenkiintosemmaks ja sit vasta päätän jätänkö sen.

Sain vihdoin alotettua tänään Eddingsien uusimman - Unennäkijöiden 2. kirja, Salattu Mahti. Ihan hyvä, vaikka meenki vasta sivulla 50. Karisto kyllä julkasee parasta fantasiaa, Ajan Pyöriä Eddingsejä.

Terveystiedon tunnilla käsiteltiin sydänkohtauksia. Parin viikon jälkeen sydänkohtauksesta voi jo harrastaa seksiä - mielenkiintoista. Vaikka se kohottaa verenpainetta ja saa sydämen lyömään nopeammin, niin ihmisen ruumis kestää sen. Eli voidaanko toi tulkuta, että ihmisruumiilla on ainainen halu tyydyttää itsensä seksuaalisesti,vaikka ihminen itse sitä ei välttämättä tajuaisi. Ja että ihmisen ruumis oikeastaan aina kestääkin sen. Entäs kaikki ne jenkki leffat missä ne vanhat ukot (kaheksankymppiset) kuolee harrastaessaan seksiä nuorten vaimojensa (kakskymppisten) kanssa?? Hieman huono tapa ilmasta asia, mutta toivottavasti te kovaonniset lukijani ymmärsitte - selitystä voi pyytää - vastauksesta en kyllä mee takuuseen.

Miksi oi miksi ne on maalannu noihin uusvanhoihin junavaunuihin PINKIT ovet??? Mä EN pidä niistä - ällöt. Te pienet immeiset, jotka vieläkin luulette mua täyspinkiks / vaaleenpunaseks ihmiseks, niin tiedotus! Mie en oo. Mun takki on lappapuuron värinen ja niin on kaikki muutkin "vaaleenpunaset" vaatekappaleeni - joita pidän! On näissä uusvanhoissa vaunuissa kyllä se hyvä, että on pehmeät penkit.

Masentavaa ku pääsee koulusta niin on jo pimeätä. Varsinki keksiviikkosin ku pääsen vasta neljältä. Mutta on se jo hämärä kolmelta. 16.28 Tikkurila - hämärä. 16.40 Kerava - pimeä.

Saatiin tänään kamera korjauksesta. Voisin ottaa jotain uusia kuvia.


We have a common past, an ancient bond
The people once broke
We would only take what we need,
They would harvest our weak,

But they hunted us all,
We ended the last of them, thus far, ten lifetimes ago
In hopes of healing the sore, but the war still went on

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.