IRC-Galleria

LastenvahtiLauantai 12.11.2005 16:48

Olen heränny jo puol yheksän. Julmaa! Tai no varttia yli kaheksan, mutta puolen aikaan alko jotain liikettä näkymään. Ja joskus kahtakymmentä vaille saatto jo näkyä varvas peiton alta - hetken aikaa. Mut olin kuitenki ajoissa naapurilla.

Eilinen oli ihan kiva päivä. Sain vihdoin korvanapit soittimeeni ja kävin jopa nuorten illassa. Mitä nyt olin alun siellä oikeastaan yksin, mutta sitten oli tosi kivaa ku Reetta ja Heli tuli.

Näin kyllä ihan friikkiä unta. Kävelin Laurilantiellä, just menny Sparin ohi ja kävely oli semmosta ku olisin yrittäny kävellä kovassa aallokossa veden alla. Tosi hidasta. Jotenki sitten ilmestyin kotiin ja Tuomo teki vatsoja mun sängyllä. Olin vähäsen ihmeissäni ja ku heräsin niin olo oli: "mitä vittua?!". Muuta en siitä oikeen muista. Tai no oli siinä joku likka, ketä en tuntenu. Ihan outo...

Mut voisin lähteä Jumbossa käymään. Juna lähtis vasta 15.18, joten ei oikeestaan vielä mitään kiirettä, paitti että pitää meikata :s. Ja ulkona tulee vettä - ei kivaa. Eli ei ripsaria.



Violate the law of the wild, see her lose her temper
Drink the wine from her stream
Have a time, she's there for thee

You are still the number one
Wilderness, my soul
We may have or lose it all
Respect the wilderness, Respect the life
Save the nature for your unborn child

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.