IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.06.2007 00:23

Oli muuten lentokentällä pientä paniikkia mun kohdallani ilmassa, ku meni about 40 min ennen ku sain tavarani. Parhaimmillaan neljän koneen tavarat siinä hihnalla ja Helsingin koneen kohdalla oli lukenu jo vartti tunnin "Last bag on belt". Sitten vielä tulli pysäytti. Tahto henkkarit ja kysy, että onko mulla viinaa tai tupakkaa. Ei. No sain sitten suoraan mennä. Olin nostanu laukkuni semmoselle pöydälle ja piti sitten nostaa se vaan siitä pois - ei se ku ehkä semmoset 13 kg painanu.. Ei ihan hirvee, mut ei sitä silti mielellään lantion korkeudelle nosta.

Paritalot on kamalia. Kaikki kuuluu seinien läpi. Yksin kolmikerroksisessa talossa ja sitten kuuluu askelia. Meni eka päivä melkeen vaan siihen, että totuin noihin naapureihin ja niiden portaissa kävelyyn. En oo kyl vieläkään ihan täysin tottunu..

Otin tänään bikinit päällä aurinkoa <3. Yritän päästä rusketusrajoistani eroon, jotka on tällä hetkellä suunnilleen polven kohdalla ja sitten kans on t-paidan raidat. Jos hieman tasasemman rusketuksen sais niin ois hyvä. Kyllähän mä sen ajan kanssa saan, mutta haluan varsinki eroon noista t-paidan hihoista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.