IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 01:28

Ulkona niin kuuma, että ei siellä voinu olla. Illalla sitten kesti olla jo varjossa, mutta ei päivällä, ku sillon oli varjossaki päälle 30 astetta. Vähäsen liikaa jo mun mielestäni. Ihan kivat rusketusraidat oon kyllä mielestäni saanu jo :D.

Eilen oli sitten vastaanotto täällä. Kuvitelkaa mielessänne "bileet" jostain Kauniista ja Rohkeista. Semmoset missä ihmiset seisoskelee vaan ja juo / syö. Ja tunkekaa ne ihmiset pihalle ja laittakaa lämpömittari hipomaan 30 astetta. Avot. Siinä se sitten. Tuli hieman kuuma ja todellakin ulkopuolinen olo. Toisaalta oli ihan mielenkiintosta, mutta en mie sinne kuulunu. Mä olen vaan lastenvahti. Mä en ole ulkopoliittisesti tärkeä. Onneks ei ihan hirveästi ollu ihmisiä ja varmaan puolet oli ihan vaan Suomen suurlähetystöstä. Söin varmaan ekaa kertaa elämässäni suklaaseen dipattuja mansikoita - oli muuten hyviä.

Sain tänään luvan lainata Tainan pyörää. Ens viikolla alkaa kunnon kuntoilu :D. Pyöräily näin mäkisessä maastossa kyllä kuluttaa kaloreita. Pääasiallinen tarkotus kylläki on nähdä paikkoja. Ku kävellen menee kuitenki niin paljon aikaa. Ajattelin tehdä omatoimi retken joku päivä yhelle keskiaikaselle kirkolle :). En sitten tiiä, että pääsenkö paljon ihan Oslossa käymään. Pitää kattoa, jos joku päivä sinnekki lähtis :s.

Mut nyt voisin mennä karjumaan Waten kylpyyn. Oskun sain jo kylvetettyä. Se kyllä kävi vaan pika kylvyn, mut jos se on sillä puhas niin ei siinä mitään. Mä ainaki meen kunnon suihkuun, kuhan saan noi nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.