IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 06.05.2006 21:06

Ponin puunaukseen pittäis ruveta. Harja oli aamullakin vielä tosi kiiltävän ja siistin näköinen, eli se hoitoaine ainakin hoiti hommansa.

Olin töissä. Piti ottaa päikkärit kun pääsin kotiin, väsytti niin hulluna. Taas on semmoinen olo, että kevyesti olis voinut nukkua iltaan asti. Otto oli vieressä, sen piti laittaa tassu käden päälle etten karkaa :)

Uusi trimmauskonekin tuli eilen ja illalla istuin khh:ssa ja siistin koiria. Tai siis illalla ja illalla, kello oli jotain puoli yksi. Minkäs sille mahtaa kun inspiraatio tulee?!? Tulipahan siistit koirat, pestä vielä pitäisi molemmat ja Tuukka nyppiä, Ykan näyttelyynkin pitää ilmoittautua. Kone kävikin paljon paremmalla äänellä kuin se edellinen maanantaiyksilö (jonka lähetän takaisin varastolle...). Tällä vois vetaista hevosillekin hienot niskasiilit?

En nyt oikeen tiedä mitä teen Lennon kanssa tuon mätsärin suhteen, kun ei jaksais alkaa sen kanssa ressaamaan, ponissakin tarpeeksi murehtimista kun tarkoitus on esittää se itse. Ja miten köytän ponin koppiin jos vien itse molemmat, ettei poni mene Lennon puolelle? Ja uhoaahan sekin minkä ehtii, ori se on silti vaikka pieni onkin. Mari kyllä lupautui jo esittämäänkin sen...


Eipäs mulla ollutkaan täällä tarkempaa selvitystä eilisestä :) eli iltasella otin ponin ja mentiin kentälle katsomaan, kun AR ratsasti Pyryllä. Elina sitten teki Chinzalle esteen ja sehän pirulainen hyppäsi kuin estekettu, aina oikein kurvasi silmät kiiluen onnessaan esteelle ja leiskautti yli (riimunnarun kanssa hyppyytettiin, itse juosten vierellä). Ensin puomi oli n. 30cm korkeudella, sitten nostettiin maalipönttöjen päälle eli korkeutta oli siinä johonkin polveen asti, mitä lieneekään senteissä.

Tallilla sitten aloitin jo selvittämään harjaa mätsäriä varten: tekaisin sonjan hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta ja vedestä suihkepulloon semmoiset mömmöt, että Chinzan harjan sai sillä tosi siistiksi ja kiiltäväksi. Pitää ruveta tekemään tuota lisää ja myymään muillekin, kun noin hyvää oli :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.